Hoppa till innehållet

Julkalender 2018

Missa inte årets julkalender hos OBH Nordica på vår Facebooksida! Glöm inte att följa oss där för att inte gå miste om tävlingar och annat kul!


Julkalendern startar traditionsenligt på 1 december och pågår fram till julafton. Varje dag öppnar vi en ny lucka – en ny tävling och ny chans för dig att vinna någon av våra härliga produkter.

Regler

Följ instruktionerna i inlägget. I inläggstexten står hur du ska göra för att tävla (unika instruktioner per lucka: ibland söker vi den roligaste bilden, ibland söker vi ditt bästa tips eller bästa motivering). Du tävlar genom att lämna ditt bidrag i inläggets kommentarsfält.

Tävlingen för varje lucka pågår fram till midnatt samma dag. Bidrag som skickas in efter midnatt kommer inte att kunna vinna. Vinnaren utses första helgfria arbetsdagen efter varje lucka och kontaktas via Facebook.

Vinnaren utses av en jury på OBH Nordica och kan inte överklagas. Vinsten går inte att byta mot kontanter eller andra produkter. Vinsterna skickas från vårt lager första veckan i januari. Vi kan inte garantera ett särskilt leveransdatum. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. När du är med och tävlar godkänner du att vi om du vinner behöver uppgifter som ditt namn och din adress för att kunna skicka produkten. Vi raderar de uppgifterna efter julkalenderns slut.

Tävlingen sker inte i samarbete med Facebook. 

Har du fler funderingar kring detta? Kontakta oss på Obhnordica.se@tefal.com.

 

Lycka till!

 

Produkten har lagts i kundvagnen