Kaffebryggare
För alla smaker

Kaffebryggare

Den perfekta koppen kaffe är vad alla vill ha och behöver för att få en bra start på dagen. Vi har kaffebryggare så att du kan njuta av din perfekta kopp kaffe oavsett när på dagen du behöver den. Med avancerad teknik, lätthanterliga inställningar och snygg design finns vårt breda utbud av kaffebryggare i alla prissegment så att du kan välja den som passar dig bäst inom din budget.

Här i Norden älskar vi kaffe

Kanske är det vårt karga klimat som bidragit till att drycken blivit så omåttligt populär här. Kaffe passar faktiskt till alla tillfällen och har du gott kaffe hemma när gästerna kommer är mycket vunnet. Vi tror du har full koll på hur du vill att ditt kaffe ska smaka. Därför har vi tagit fram olika slags kaffebryggare för olika smaker. Här hos OBH Nordica finns allt från en kompakt bryggare för fyra koppar till en kaffebryggare med dubbla kannor och för att inte glömma vår ECBC-certifierade kaffebryggare Blooming.

Känn doften av nybryggt kaffe, varje morgon

Blooming Coffee Maker är utformad för alla kaffeälskare. Bryggarens nordiska design har inslag av industriella toner gällande val av färg, material, knappar och lampor. Höljet är i aluminium och kommer i två snygga färger, vit och silver. Den handgjorda glaskannan är inte bara robust och värmesäker utan också underbar att titta på. 

Certifierad av ECBC

Du kan känna dig trygg med vår kaffebryggare tack vare ECBC-stämpeln som är ett kvalitetsmärke för kaffebryggare. Du kan brygga upp till 10 koppar eller 1,25 L och servera i den handgjorda glaskannan. För att minska spill har bryggaren en manuell droppstoppfunktion för att förhindra droppande på värmehållningsplattan

Nordisk design

Blooming Coffee Maker är utformad för alla kaffeälskare. Bryggarens nordiska design har inslag av industriella toner gällande val av färg, material, knappar och lampor. Höljet är i aluminium och kommer i två snygga färger, vit och silver. Den handgjorda glaskannan är inte bara robust och värmesäker utan också underbar att titta på. Kaffebryggaren är även utrustad med två tydliga knappar för enkel användning samt smarta lösningar som en magnetiskt stay-in-place filterhållare och värmeplatta utan beläggning för enkel rengöring.  

Unik Bloomingfunktion

Bloomingfunktionen är inspirerad av Pour Over metoden, men istället för att du ska behöva hålla koll på massa tider och flera andra olika moment så kan du få en perfekt kopp, med bara ett knapptryck. Vår unika bloomingfunktion lyfter kaffets naturliga sötma genom att blötlägga det malda kaffet och därmed frigöra koldioxid före bryggning.

Vad ska man tänka på när man köper en kaffebryggare?

När du köper en kaffebryggare finns det flera viktiga faktorer att tänka på för att hitta den perfekta bryggaren för dina behov.

Först och främst är det viktigt att välja rätt bryggteknologi för att få den smakupplevelse du föredrar. Vårt sortiment av kaffebryggare innehåller allt från klassiska droppbryggare till moderna pod-baserade maskiner som kan brygga en kopp kaffe på bara några sekunder.

En annan viktig faktor är kapaciteten på bryggaren. Vår sortiment innehåller bryggare med olika kapaciteter för att du ska kunna hitta en som passar dina behov. Oavsett om du är ensam eller brygger kaffe till hela familjen så har vi en bryggare som passar dig.

Funktioner är också viktiga att tänka på när du köper en kaffebryggare. Vårt sortiment innehåller bryggare med praktiska funktioner som en timer, automatisk avstängning och justerbara inställningar för att du ska kunna anpassa din kopp kaffe precis efter dina önskemål.

Enkel rengöring och underhåll är viktigt för att förlänga livslängden på din kaffebryggare. Vårt sortiment innehåller bryggare som är lätta att rengöra och underhålla, så att du kan få ut det mesta av din investering.

Priset är också en viktig faktor att överväga när du köper en kaffebryggare. Vårt sortiment innehåller kaffebryggare för alla budgetar, så att du kan hitta en som passar dina behov och din plånbok.

Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den perfekta kaffebryggaren för dina behov och önskemål. Med vårt stora sortiment av kaffebryggare, konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ kundservice kan du vara säker på att du gör en investering som kommer ge dig en god kopp kaffe varje dag i många år framöver.