Kaffebryggare
För alla smaker

Kaffebryggare

Den perfekta koppen kaffe är vad alla vill ha och behöver för att få en bra start på dagen. Vi har kaffebryggare så att du kan njuta av din perfekta kopp kaffe oavsett när på dagen du behöver den.

Blooming Prime- Premium design

Blooming Prime- Premium design

Blooming Prime är en kaffebryggare som ger dig mer än vanligt bryggkaffe tack vare den unika bloomingfunktionen. Bloomingfunktionen är inspirerad av Pour Over metoden som innebär att det malda kaffet blötläggs och får vila innan brygg processen fortsätter. Tack vare blomingfunktionen görs detta genom ett knapptryck, så du behöver inte hålla koll på massa tider eller andra olika moment. 

Här i Norden älskar vi kaffe

Här i Norden älskar vi kaffe

Kanske är det vårt karga klimat som bidragit till att drycken blivit så omåttligt populär här. Kaffe passar faktiskt till alla tillfällen och har du gott kaffe hemma när gästerna kommer är mycket vunnet. Vi tror du har full koll på hur du vill att ditt kaffe ska smaka. Därför har vi tagit fram olika slags kaffebryggare för olika smaker. Här hos OBH Nordica finns allt från en kompakt bryggare för fyra koppar till en kaffebryggare med dubbla kannor och för att inte glömma vår ECBC-certifierade kaffebryggare Blooming.

Känn doften av nybryggt kaffe, varje morgon med Blooming Prime

Känn doften av nybryggt kaffe, varje morgon med Blooming Prime

Blooming Coffee Maker är utformad för alla kaffeälskare. Bryggarens nordiska design har inslag av industriella toner gällande val av färg, material, knappar och lampor. Höljet är i aluminium och kommer i två snygga färger, vit och silver. Den handgjorda glaskannan är inte bara robust och värmesäker utan också underbar att titta på. 

Certifierad av ECBC

Certifierad av ECBC

Du kan känna dig trygg med vår kaffebryggare Blooming tack vare ECBC-stämpeln som är ett kvalitetsmärke för kaffebryggare. Du kan brygga upp till 10 koppar eller 1,25 L och servera i den handgjorda glaskannan. För att minska spill har bryggaren en manuell droppstoppfunktion för att förhindra droppande på värmehållningsplattan

Nordisk design med inslag av industriella toner

Nordisk design med inslag av industriella toner

Blooming Kaffebryggare är utformad för alla kaffe älskare. Kaffebryggarens nordiska design har inslag av industriella toner gällande val av färg, material, knappar och lampor. I blooming serien finns två olika varianter, Blooming Prime och Blooming. Det enda som skiljer dom åt är en detalj i designen och färgen. Blooming Prime sand kommer i en fin creme nyans, eller i rostfritt samt med aluminium platta, medan Blooming har en standard platta i plast. 

Unik Bloomingfunktion

Unik Bloomingfunktion

Bloomingfunktionen är inspirerad av Pour Over metoden, men istället för att du ska behöva hålla koll på massa tider och flera andra olika moment så kan du få en perfekt kopp, med bara ett knapptryck. Vår unika bloomingfunktion lyfter kaffets naturliga sötma genom att blötlägga det malda kaffet och därmed frigöra koldioxid före bryggning.

Hur rengör man sin kaffebryggare?

Hur rengör man sin kaffebryggare?

Att bibehålla en ren kaffebryggare är inte bara essentiellt för att förlänga dess livslängd, utan det är även viktigt för att verkligen kunna njuta av varje kopp kaffe du brygger. I vår köpguide för hur man bäst rengör kaffebryggaren går vi igenom alla stegen du behöver göra för att din kaffebryggare ska hålla länge och bibehålla kaffekvalitén. 

Enkla grundregler för att brygga kaffe enligt ECBC-standard

Enkla grundregler för att brygga kaffe enligt ECBC-standard

Vår fina kaffebryggare serie Blooming har certifierats Guldbönan. I vår guide förklarar vi hur man på bästa sätt brygger enligt ECBC standard.

Hur avkalkar man sin kaffebryggare?

Hur avkalkar man sin kaffebryggare?

Att bibehålla din kaffebryggare i toppskick är viktigt för smakupplevelsen. Vi guidar dig genom en enkel steg-för-steg guide på hur du avkalkar din OBH Nordica kaffebryggare med ättika.

Vad ska man tänka på när man köper en kaffebryggare?

När du köper en kaffebryggare finns det flera viktiga faktorer att tänka på för att hitta den perfekta bryggaren för dina behov.

Först och främst är det viktigt att välja rätt bryggteknologi för att få den smakupplevelse du föredrar. Vårt sortiment av kaffebryggare innehåller allt från klassiska droppbryggare till moderna pod-baserade maskiner som kan brygga en kopp kaffe på bara några sekunder.

En annan viktig faktor är kapaciteten på bryggaren. Vår sortiment innehåller bryggare med olika kapaciteter för att du ska kunna hitta en som passar dina behov. Oavsett om du är ensam eller brygger kaffe till hela familjen så har vi en bryggare som passar dig.

Funktioner är också viktiga att tänka på när du köper en kaffebryggare. Vårt sortiment innehåller bryggare med praktiska funktioner som en timer, automatisk avstängning och justerbara inställningar för att du ska kunna anpassa din kopp kaffe precis efter dina önskemål.

Enkel rengöring och underhåll är viktigt för att förlänga livslängden på din kaffebryggare. Vårt sortiment innehåller bryggare som är lätta att rengöra och underhålla, så att du kan få ut det mesta av din investering.

Priset är också en viktig faktor att överväga när du köper en kaffebryggare. Vårt sortiment innehåller kaffebryggare för alla budgetar, så att du kan hitta en som passar dina behov och din plånbok.

Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den perfekta kaffebryggaren för dina behov och önskemål. Med vårt stora sortiment av kaffebryggare, konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ kundservice kan du vara säker på att du gör en investering som kommer ge dig en god kopp kaffe varje dag i många år framöver.