Hårvård

Hårvård

Styla ditt hår med verktyg ur OBH Nordicas sortiment för hårvård.

Inspiration för skönhet och välbefinnande

Inspiration för skönhet och välbefinnande

Idag är OBH Nordicas Björn Axén Tools en komplett serie professionella designverktyg och Björn Axén är sedan många år leverantör till Kungliga Hovet. I vårt utbud ingår den prisbelönta värmeborsten Magic Style Brush samt Björn Axén Tools plattång, locktång, hårfön och varmluftsborstar. Vi utökar ständigt vårt utbud med högkvalitativa, snygga nyheter.

Upptäck Ultimate Experience Curler

Upptäck Ultimate Experience Curler

Ultimate Experience Air Care Curler är skapad i en ergonomisk L-formad vinkel med en 90° lutning för en  lätthanterlig upplevelse när du lockar ditt hår. Den unika Air Fresh Flow-tekniken tillför en ständigt kall luftström som reducerar hårets utsatthet för värme och är varsam mot både hårbotten och hår. Air Fresh Flow-tekniken kyler locken så att den håller längre och blir spänstigare. Cool shot-funktionen är en smart funktion som kan användas i stylingprocessens sista steg – kylan fixerar håret och ger en mer hållbar frisyr samt tillför extra glans.

Upplev salongkänsla

Upplev salongkänsla

Letar du efter den en hårtork för att vårda ditt frissiga, lockiga eller raka hår? Oavsett frisyr så har vi ett brett sortiment av hårtorkar som hjälper dig att skapa salongslooken och ett professionellt resultat hemma. I sortimentet har vi allt från en enkel resemodell till hårfönar av Björn Axén Tools som riktar sig till en mer proffessionell användare.

Varmluftsborste med keratin & tourmalin

Varmluftsborste med keratin & tourmalin

Artist Keratin Care är hot air stylern som stylar ditt hår med omtanke. Hot Air Stylern är infuserad med keratin och tourmalin som motverkar frissighet, gör håret silkeslent och adderar extra glans. Varmluftsborsten har 3 olika värmelägen och en cool-funktion samt 2 olika borsthuvuden, en volymborste (ø 30 mm) och en värmeborste (ø 35 mm).

Trådlös plattång

Trådlös plattång

Söker du en sladdlös plattång som du också kan locka håret med? Du laddar din Straight & Go enkelt genom USB-port. En laddning ger dig cirka 35 minuters användningstid och batterilampan indikerar när det börjar bli dags att ladda plattången. Med Straight & Go är det enkelt att både platta och locka håret tack vare rundade kanter och keramisk beläggning på plattorna. Plattången har två värmelägen och automatisk avstängningsfunktion för säker användning.

Styla ditt skägg

Styla ditt skägg

Björn Axén Tools Beard & Hair Grooming Kit är ett proffesionellt barberkit framtagen av stylister på Björn Axén. Kitet innehåller en skäggtrimmer och tillbehör för styling av skägg och mustasch. Skäggtrimmern kommer med två olika kammar och i kitet får du även med en mustaschsax, en borste och ett hårt reseetui.