Dammsugare & Skaftdammsugare
För alla hem

Dammsugare & Skaftdammsugare

Upplev effektiv städning med nordisk design

Dammsugare för alla hem

Dammsugare för alla hem

Behöver du en dammsugare som levererar topprestanda och ger en effektiv rengöring? Då är OBH Nordicas dammsugare rätt val för dig. Med en hög sugkraft och smarta funktioner, såsom justerbara munstycken och ljudreducerande teknologi, kan du snabbt och enkelt rengöra alla ytor i ditt hem. Här hittar du en dammsugare för alla behov i ditt hem.

Skaftdammsugare för enklare städning

Skaftdammsugare för enklare städning

Med en skaftdammsugare från OBH Nordica kan du enkelt och smidigt nå alla skrymslen och vrår i ditt hem. Få effektiva rengöringsresultat med den kraftulla sugkraften och gör städningen enklare och roligare med tillbehören som följer med din skaftdammsugare. Upptäck funktionerna som gör det enklare att rengöra alla ytor. 

15 års åtagande för reparation

15 års åtagande för reparation

Sedan den 1 januari 2022 satsar OBH Nordica på produktreparationer genom att utöka tillgängligheten av reservdelar för produkter 10 år efter inköpsdatum, reservdelar för nya produkter som lanseras 2022 samt för produkter som fortfarande är i produktion. Detta tillämpas på produkter som gått över sin garantiperiod och är ett viktigt steg I OBH Nordicas resa till att bidra till ett mer cirkulärart hushåll.

*Gäller på utvalda produkter

Prova hemma 100 dagar

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2023-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

OBH Nordica dammsugning och rengöring

Att välja dammsugare är inte en enkel uppgift, vi måste ta hänsyn till rengöringsbehoven i vårt hem och hur vi vill använda den. I allmänhet kan vi dela in dammsugare i olika kategorier, som vi kan använda individuellt eller kombinera och komplettera för att uppnå en grundlig rengöring och komplett dammsugning. Låt oss gå igenom dom två vanligaste kategorierna.

Traditionell dammsugare med påse

Dammsugaren med påse är den mest klassiska dammsugaren, den som vi har kunnat se i vilket hem som helst. De består av en större kropp med hjul och ett rör med sugsmunstycke. Dammsugare kan ha en påse eller en avtagbar behållare och de har generellt sett en större förmåga att fånga upp smuts än andra typer av dammsugare. Dessutom är de också det mest kraftfulla valet. Naturligtvis är de inte lika kompakta som stickdammsugare men har du stora ytor att dammsuga så är den traditionella dammsugaren ett tryggt val.

Om du vill njuta av en djup sugning med professionella resultat är en traditionell dammsugare en trogen kompanjon vid städning. För att kunna välja en modell som passar just dina behov så rekommenderar vi att läsa på om egenskaperna de olika dammsugarna har. Det kan vara egenskaper som rör kraft, längden på kabeln för att se till att du kan nå överallt samt driftsljudnivån. Hos OBH Nordica ser vi till att alla våra dammsugare möter kraven, därför har vi tysta modeller, modeller med kraftigare motor och till och med modeller som är anpassade för dig med ett husdjur hemma.

Tips inför ditt köp av dammsugare

  • Kraft: Välj en dammsugare med tillräcklig kraft för att suga upp all smuts i ditt hem. Om du har husdjur eller mycket hår i ditt hem behöver du en kraftfullare dammsugare.
  • Längd på kabeln: Se till att dammsugaren har en tillräckligt lång kabel så att du kan nå alla hörn av ditt hem utan att behöva byta uttag.
  • Bullernivå: Om du är känslig för ljud bör du välja en dammsugare med en låg ljudnivå. OBH Nordica har många tysta dammsugarmodeller.
  • Storlek: Välj en dammsugare som är tillräckligt stor för ditt hem, men inte så stor att den tar upp för mycket plats när den inte används.
  • Tillbehör: Se till att dammsugaren har de tillbehör du behöver för att rengöra alla typer av ytor i ditt hem. Ju fler tillbehör, desto mer flexibilitet.

OBH Nordica har ett brett utbud av dammsugare att välja mellan, så du kan hitta den perfekta dammsugaren för just dina behov.

Skaftdammsugare

Den trendiga skaftdammsugaren är kanske det mest bekväma och effektiva alternativet. De låter dig dammsuga i en mer naturlig position, utföra en rörelse så enkel som att dra en kvast. Med en enkel gest kan du dammsuga alla områden i ditt hem utan komplikationer. Dessutom har dessa dammsugare alltmer avancerad teknik för att göra rengöringen enklare för dig.

Många skaftdammsugare mångsidiga, vilket innebär att de har 2-1 funktion för anpassad dammsugning, från handhållen dammsugare till skaftdammsugare eller till och med en funktion för att rengöra i taket. För att erbjuda dig enkel och ergonimisk dammsugning har våra modeller Flex-funktion så att du kan städa under möbler utan att behöva böja dig ner och därmed förhindra framtida ryggsmärta. Dessutom har de många fler bekvämligheter som en digital display för att ändra inställningar i realtid, lång batteritid, avtagbar behållare som är lätt att tömma.

Som tillbehör till våra skaftdammsugare kan du bland annat köpa till Aqua head för att kunna dammsuga och moppa samtidigt. Det gör att du kan få komplett rengöring med professionella resultat på halva tiden.

Att välja en skaftdammsugare är mycket likt att välja en traditionell dammsugare, kraften, storleken på behållaren, specifika tillbehör (för husdjur, för allergiker, för att rengöra bilen samt vikten och storleken kan även den vara betydande. Läs vår köpguide om du vill ha ytterligare råd inför stundande köp av dammsugare.