Blender
Mer än bara smoothies

Blender

Blenders & mixers för smidig mixning och blanding av smoothies, varma & kalla soppor eller mixning av ingredienser till din matlagning.

Hur använder man en blender?

Hur använder man en blender?

Att använda en blender är relativt enkelt, men det finns några grundläggande steg och tips för att få bästa möjliga resultat och för att säkerställa säker användning. Här är en steg-för-steg-guide för hur du använder en blender:

Steg för att Använda en Blender:

 1. Förbered Ingredienserna: Skär stora ingredienser i mindre bitar så att de lättare kan blandas och för att minska belastningen på blenderns motor.

 2. Lägg till Ingredienserna i Kannan: Öppna blenderns kanna och lägg till dina ingredienser. För bästa resultat, lägg till flytande ingredienser först (vatten, mjölk, juice), följt av mjuka ingredienser (frukt, yoghurt), och sedan hårdare ingredienser som is eller frysta frukter.

 3. Fäst Kannan på Basen: Se till att kannan sitter ordentligt på blenderns bas. Kontrollera att locket är ordentligt fastsatt för att undvika spill och sprut.

 4. Välj Rätt Hastighet: Använd en lägre hastighet för grövre blandningar och en högre hastighet för att få en slätare konsistens. Många blendrar har förinställda program som automatiskt justerar hastigheten för olika typer av recept.

 5. Starta Blendern: Slå på blendern och börja blanda på den lägsta hastigheten, öka sedan gradvis hastigheten. Använd puls-funktionen om du vill ha mer kontroll över blandingens konsistens.

 6. Övervaka Blandningen: Håll ett öga på blandningen för att se till att allt blandas jämnt. Om nödvändigt, stäng av blendern och använd en spatel för att skrapa ner ingredienser från sidorna av kannan (se till att blendern är avstängd och urkopplad när du gör detta).

 7. Avsluta och Servera: När du är nöjd med konsistensen, stäng av blendern. Försiktigt häll eller sked ut din blandning från kannan.

Vad är det för skillnad på mixer och blender?

Begreppen "mixer" och "blender" används ofta om varandra, men det finns faktiskt skillnader mellan de två, både när det gäller design och användningsområden. Här är en översikt över huvudskillnaderna:

Design

 • Blender: En blender har oftast en stående design med en kanna monterad på en basenhet som innehåller motorn. Motorn brukar vara kraftigare än i en mixerenhet. Kannan har fasta knivar i botten som inte kan tas bort utan verktyg. Bladets design och kraften från motorn är optimerad för att krossa is, blanda frysta frukter och grönsaker, samt mixa vätskor såsom soppa effektivt. 
 • Mixer: En mixer, speciellt i form av en stavmixer (eller handmixer), är en handhållen enhet med ett blad i ena änden. Den är designad för att vara portabel och kan användas direkt i en kastrull, skål, eller annan behållare. Den är enkel att ta isär och tar lite utrymme till skillnad mot blender. Mixers kan ha avtagbara ändar för enkel rengöring och ibland även utbytbara blad för olika användningsområden.

Användningsområden

 • Blender: Blenders är idealiska för att göra smoothies, soppor, och andra flytande blandningar. De är särskilt bra på uppgifter som kräver kraft för att krossa is eller blanda hårda ingredienser till en slät konsistens.
 • Mixer: Mixers är mer mångsidiga och kan användas för att mixa, vispa och ibland även hacka, beroende på tillbehören. De är utmärkta för att mixa soppor direkt i grytan, göra puréer, eller vispa grädde. En stavmixer är mycket praktisk för mindre mängder eller när du vill ha kontroll över mixningsprocessen.

Slutresultat

 • Blender: Ger en mycket slät och jämn blandning, perfekt för drycker och flytande maträtter.
 • Mixer: Kan användas för en mängd olika texturer, från grovt mixade till helt släta resultat, beroende på hur länge och intensivt du mixar.

Sammanfattning

Valet mellan en blender och en mixer beror på vad du främst vill använda den till. För krävande uppgifter som att krossa is eller göra släta smoothies är en blender att föredra. För mer mångsidig användning, särskilt med fasta födoämnen eller när du vill arbeta direkt i behållare, är en mixer det bättre valet.

Powelix - Smidigare, snabbare

Powelix - Smidigare, snabbare

Upplev skillnaden med våra Powelix-produkter. För snabba och smidiga resultat räcker inte kraften till. Det handlar även om knivbladen på blender. Läs mer om hur knivbladen påverkar resultatet och vad skillnaden är mellan dom lika knivarna.

Vad kan man göra i en blender?

 • Smoothies och milkshakes
  En av de mest klassiska användningarna för en blender är att göra smoothies och milkshakes. Du kan blanda frukter, grönsaker, yoghurt, mjölk, och is för att skapa närande och uppfriskande drycker.
 • Soppor
  Blenders är perfekta för att göra krämiga soppor. Du kan först koka ingredienserna och sedan mixa dem till en slät konsistens direkt i blendern.
 • Såser och dressingar
  En blender kan användas för att emulgera såser och dressingar, vilket skapar en jämn och konsistent blandning av olja, ättika, örter och andra ingredienser.
 • Baby-mat
  För föräldrar som vill göra sin egen baby-mat, är en blender idealisk för att mixa frukter, grönsaker och andra näringsrika ingredienser till en slät puré.
 • Iskaffe och frappés
  Med en blender kan du enkelt krossa is och blanda den med kaffe och andra ingredienser för att skapa svalkande iskaffe och frappés.
 • Desserter
  Vissa desserter, som cheesecake-fyllning eller mousse, kan göras smidigt och enkelt i en blender.
 • Pannkaks- och våffelsmet
  För en snabb och enkel frukost kan du blanda alla ingredienser till pannkaks- eller våffelsmet i en blender för att få en jämn smet utan klumpar.
 • Nötsmör
  Du kan använda en kraftfull blender för att göra ditt eget nötsmör genom att blanda nötter tills de blir till en krämig pasta.
 • Krossad is
  Perfekt för cocktails eller andra kalla drycker, en stark blender kan krossa is snabbt och effektivt.
 • Deg för bakning
  Även om det inte är det vanligaste användningsområdet, kan vissa blendrar användas för att blanda ingredienserna till olika degar, som pizza- eller bröddeg.

Blender program

Modern teknologi har möjliggjort att blendrar inte längre bara är ett redskap för att mixa eller mosa ingredienser. Istället är de nu multifunktionella apparater som erbjuder specialiserade program för att skapa allt från smoothies och sorbet till desserter och iskrossade drycker. Genom att välja från blenderns färdiga olika program på den digitala skärmen kan du enkelt anpassa konsistensen och temperaturen på dina skapelser.

Smoothie-programmet

Smoothie-programmet är optimerat för att blanda frukter, grönsaker, och vätskor till perfekt släta och krämiga drycker. Oavsett om du föredrar en grön detox-smoothie eller en proteinpackad dryck efter träningen, säkerställer detta program att alla ingredienser är perfekt blandade utan klumpar.

Iskross-programmet

Iskross-programmet är en välsignelse under varma sommardagar eller för de tillfällen då du vill imponera på dina gäster med professionellt krossad is i dina drycker. Detta program använder blenderns kraftfulla blad för att effektivt bryta ner isbitar till önskad storlek, perfekt för iskalla cocktails, frappés, eller som en bas för andra frusna drycker.

Sorbet-programmet

Sorbet-programmet tar frysta frukter och andra ingredienser och förvandlar dem till en len, svalkande efterrätt. Detta program är särskilt användbart för de som söker ett hälsosammare alternativ till traditionell glass, eftersom det möjliggör skapandet av sorbeter utan tillsatt socker eller konserveringsmedel, endast med naturlig sötma från frukterna.

Dessertprogrammet

För de sötsugna finns dessertprogrammet som kan hjälpa till att skapa allt från mousser och puddings till finkrossade baser för cheesecakes. Detta program är designat för att ge precis rätt hastighet och kraft för att blanda mjukare ingredienser till den perfekta dessertkonsistensen.

Rengöringsprogrammet

Efter en dag av kulinarisk utforskning kommer inget mer välkommet än blenderns rengöringsprogram. Detta program förenklar rengöringsprocessen avsevärt genom att använda vatten och lite diskmedel för att effektivt rengöra blenderns inre delar. Ett par knapptryckningar är allt som krävs för att din blender ska vara redo för nästa användning, utan besvärlig skrubbing eller demontering.

Säkerhets- och användningstips:

Säkerhets- och användningstips:

 • Läs bruksanvisningen: Innan du använder din blender för första gången, läs igenom bruksanvisningen noggrant för att förstå din blenders specifika funktioner och säkerhetsanvisningar.

 • Överbelasta inte: Fyll inte kannan för full; lämna utrymme för ingredienserna att röra sig. De flesta blendrar bör inte fyllas mer än två tredjedelar fulla.

 • Krossa Is korrekt: Om du vill krossa is, använd en kraftfull blender designad för detta syfte och lägg till lite vätska för att underlätta processen.

 • Rengör omedelbart: Rengör din blender direkt efter användning för att undvika att mat fastnar i delar och kannor. Ju längre det sitter, desto svårare att rengöra. De flesta blendrar har delar som är säkra att diska i diskmaskin, men kontrollera alltid bruksanvisningen först.

Genom att följa dessa steg och tips kan du använda din blender på ett säkert och effektivt sätt för att skapa allt från smoothies och soppor till såser och desserter.

 

Vad ska man tänka på när man köper en blender?

När du ska köpa en blender finns det flera faktorer att överväga för att säkerställa att du väljer en modell som passar dina behov. Här är några av de viktigaste aspekterna att tänka på:

 1. Motorstyrka: En kraftfull motor kan hantera tuffare uppgifter som att krossa is och blanda frysta ingredienser. 

 2. Kapacitet: Överväg storleken på blenderns kanna. Behöver du en stor blender för att förbereda måltider för hela familjen, eller räcker det med en mindre modell för en eller två personer?

 3. Material på kannan: Blenderkannor kommer vanligtvis antingen i plast, eller glas. Plast är lätt och okrossbar, men kan bli repig och behålla dofter. Glas är tyngre och mer stabilt, men riskerar att gå sönder om det tappas. 

 4. Hastighetsinställningar: Flera hastighetsinställningar gör det möjligt att anpassa blandingen beroende på ingrediensernas hårdhet och den önskade konsistensen. En puls-funktion är också användbar för att ge extra kraft i korta stötar.

 5. Rengöring: En blender som är enkel att rengöra kommer att spara dig tid och ansträngning. Sök efter modeller där kannan och bladen enkelt kan tas isär för rengöring. Vissa modeller har till och med självrengöringsfunktioner.

 6. Tålighet och byggkvalitet: En robust konstruktion ökar blenderns livslängd. Kontrollera recensioner för att bedöma en blenders hållbarhet över tid.

 7. Tillbehör: Vissa blendrar kommer med användbara tillbehör som extrakannor, bägare för enskilda portioner, eller utbytbara blad för olika användningsområden. Fundera på vilka tillbehör som kan vara användbara för dig.

 8. Budget: . Bestäm din budget och jämför funktioner mot priset för att hitta den bästa blendern för dig.

 9. Garanti: En lång och omfattande garanti kan ge extra trygghet och skydd för din investering.

Genom att noga överväga dessa faktorer kan du välja en blender som bäst uppfyller dina matlagnings- och livsstilsbehov, och som blir en värdefull tillgång i ditt kök.

Höghastighetsblender med kraftfull motor på 1600 watt

Höghastighetsblender med kraftfull motor på 1600 watt

Söker du en kraftfull och mångsidig blender med take away-flaska? Infinymix+ är en höghastighetsblender med kraftfull 1600-watts motor och 6 skarpa titaniumbelagda blad för effektiv mixning. Styrkan på motorn är en viktig specifikation, men även kvaliteten och formen på bladen

2-in-1 blender

2-in-1 blender

Blendforce with juice jar är en 2 i 1 mixer och juicepress som gör det enkelt att skapa både krämiga smoothies och en god klar juice. Den levereras med två olika behållare så att du kan skapa smoothies i den stora 1,25 liters blenderkannan, eller pressa färsk juice i den 1 liter stora juicekannan. Pulseringsfunktionen med två hastigheter gör att du enkelt kan variera konsistensen efter dina egna preferenser. De sex vassa knivarna gör det lätt att hantera frukt och grönsaker snabbt och enkelt. Maskinen är även enkel att rengöra med de avtagbara bladfästet, så det är inget som står mellan dig och nypressad juice till frukosten. Du lägger ned de frukter, grönsaker och smaksättningar i juicekannan som du önskar, och väljer sedan hastighet och kör igång. Med pushern extraheras juicen ut ur röret och direkt ned i ditt glas, eller flaska, och med juicebehållarens filter blir juicen blir tunn och klar.

Lättanvänd smoothieblender

Lättanvänd smoothieblender

Smoothieblender är en mindre blender där du mixar direkt i en take away behållare. Behållaren har en drickpip som gör den både säker och enkel att dricka ur. Njut av en hälsosam och välsmakande smoothie i farten.

Mer än bara smoothies

Mer än bara smoothies

Smoothie mixer eller smoothieblender är perfekt när du ska mixa ihop en smarrig smoothie, men du kan också använda den till så mycket mer än så. Numera måste mixers och blenders göra mer än att bara mixa upp perfekta smoothies och färsk juice. Med rätt tillbehör kan du få till andra drycker, så som milkshake, eller varför inte varma soppor eller barnmat? På så sätt så kan du mixa något gott till alla i hemmet. Köket är alltid ett centrum för aktivitet, och när livet blir alltmer hektiskt kommer du att uppskatta din mixer mer än någonsin.

Maskinernas starka motor kan lätt blanda olika typer av livsmedel. Den kan användas för att hantera hårda och mjuka ingredienser, som frusna bär eller en övermogna bananer. Med en kraftfullare motor så kan du hacka och hantera många sorters livsmedel, även de lite tuffare.

Vilken ska man välja?

Du hittar maskiner i olika designer och med olika hastigheter och funktioner. En speciell egenskap hos varje maskin är att behållaren och bladen är gjorda av förstklassiga material som rostfritt stål, och alla håller hög kvalitet för att du ska kunna få ett förstklassigt resultat. I utbudet av maskiner så finns billigare varianter, så att alla som vill kan njuta av goda och hälsosamma frukt- och grönsakssmoothies. Ska du mätta en hel familj, välj då en med stor kapacitet som är lätt att använda för att göra smoothies till flera personer.

Många löstagbara delar är säkra att diska i diskmaskin, och gör det bekvämt för dig vid rengöring efter användning.

Hur väljer man rätt blender?

Att välja rätt blender innebär att hitta en modell som bäst uppfyller dina behov och preferenser. Här är några viktiga faktorer att överväga när du ska välja en blender:

1. Användningssyfte:

 • Grundläggande användning: För enkla uppgifter som att göra smoothies eller blandade drycker kan en enklare och mindre kraftfull blender räcka.
 • Avancerad användning: Om du planerar att krossa is, göra nötsmör, eller blanda hårda ingredienser, bör du välja en högpresterande blender med en stark motor.

2. Motorstyrka:

 • Kraften i blenderns motor påverkar dess förmåga att hantera hårda ingredienser och påverkar även kvaliteten på blandningen. Motorstyrka mäts i watt, och högre wattal indikerar en kraftfullare blender.

3. Kapacitet:

 • Tänk på storleken på blenderns kanna. Behöver du en stor blender för att tillaga måltider för hela familjen, eller räcker det med en mindre modell för en eller två personer?

4. Material på kannan:

 • Blenderns kanna kan vara tillverkad av plast, glas eller rostfritt stål. Glas är tungt och kan gå sönder men håller inte smak eller lukt. Plast är lättare och okrossbart men kan få repor och behålla dofter. Rostfritt stål är hållbart och ser bra ut men låter dig inte se innehållet under användning.

5. Hastighetsinställningar och funktioner:

 • Flera hastighetsinställningar och förinställda program kan göra det enklare att uppnå önskad konsistens och tillaga olika recept. Pulsfunktion och möjligheten att manuellt kontrollera hastigheten ger mer flexibilitet.

6. Rengöring:

 • Överväg hur enkelt det är att rengöra blendern. Vissa modeller har delar som är diskmaskinssäkra eller har självrengöringsfunktioner.

7. Tillbehör:

 • Vissa blendrar levereras med extra tillbehör som små bägare för enskilda portioner, utbytbara blad eller till och med matberedningstillbehör. Tänk på vilka tillbehör som kan vara användbara för dig.

8. Recensioner:

 • Läs recensioner från andra användare. Produkter med goda recensioner tenderar att vara ett bra val får många.

 

Take away on the go

Take away on the go

Med våra Go-mixers så kan du lätt mixa en smoothie som är redo att tas med i tillhörande take away flaska så fort den är klar. Bara på med locket och så har du en stärkande smoothie med dig i handen. Vi har BPA-fri plast i våra take away-flaskor med drickpip så att det både är lätt att dricka ur, och lätt att njuta av. Njut av en hälsosam och välsmakande smoothie i farten, precis vad du kan behöva inför en lång dag. Du kan dessutom ta med dig mer än smoothies om du vill det, den där soppan fungerar lika bra. Mixa, ta loss, sätt på locket och ge dig ut!

Hur rengör man en blender?

Att hålla din blender ren är viktigt för att förlänga dess livslängd och för att säkerställa hygieniska matlagningsförhållanden. Här är en steg-för-steg-guide för hur du rengör din blender effektivt:

Efter Varje Användning:

 1. Omedelbar sköljning: Töm ut eventuella spår av innehåll och skölj kannan med varmt vatten för att ta bort lösa matpartiklar.

 2. Tvätt med såpvatten: Fyll kannan med varmt vatten till cirka halva dess kapacitet, tillsätt en droppe diskmedel, och sätt tillbaka den på blenderns bas. Aktivera blendern på en låg till medelhög hastighet i 30 till 60 sekunder. Detta hjälper till att lösa upp och avlägsna matrester från bladen och kannans insida.

 3. Skölj och Torka: Häll ut såpvattenblandningen och skölj kannan noggrant med rent vatten. Efter sköljning, vänd kannan upp och ner på en diskhandduk för att låta den lufttorka helt.

Djuprengöring (Vid Behov):

 1. Ta isär blendern: Om din blender tillåter det, ta isär kannan från basen, ta bort bladen och eventuella tätningar för separat rengöring. Detta är viktigt för att undvika mögel och bakterietillväxt i svåråtkomliga områden.

 2. Rengör delarna: Använd en mjuk borste eller en svamp tillsammans med diskmedel för att noggrant rengöra bladen, tätningarna, och kannans insida och utsida. Var försiktig när du hanterar bladen för att inte skära dig.

 3. Skölj och torka: Skölj alla delar grundligt med rent vatten. Se till att alla såprester är bortsköljda. Torka sedan alla delar med en ren handduk eller låt dem lufttorka helt innan återmontering.

Extra tips för rengöring:

 • Blötlägg aldrig basen: Blötlägg aldrig blenderns motorbas eller försök inte att rengöra den under rinnande vatten. Torka istället av den med en fuktig trasa och torka sedan torrt.

 • Rengör tätningar: Se till att tätningar och gummipackningar är helt rena och fria från matrester för att förhindra dålig lukt och bakterietillväxt.

 • Desinficera vid behov: För att desinficera din blender, kan du blanda en lösning av 1 del vitvinsvinäger till 1 del vatten och köra blandningen i blendern i 30 till 60 sekunder, följt av en noggrann sköljning. Vissa blenders har rengöringsprogram. Kolla alltid i användarmanualen efter instruktioner för rengöring. 

Genom att följa dessa steg för rengöring och underhåll kan du hålla din blender i toppskick, vilket säkerställer att den alltid är redo för användning och bidrar till en säker och hygienisk matlagning.

Kom ihåg, 

Smoothie mixer eller smoothieblender är perfekt när du ska mixa ihop en smarrig smoothie, men du kan också använda den till så mycket mer än så. Numera måste mixers och blenders göra mer än att bara mixa upp perfekta smoothies och färsk juice. Med rätt tillbehör kan du få till andra drycker, så som milkshake, eller varför inte varma soppor eller barnmat? På så sätt så kan du mixa något gott till alla i hemmet. Köket är alltid ett centrum för aktivitet, och när livet blir alltmer hektiskt kommer du att uppskatta din mixer mer än någonsin.

Maskinernas starka motor kan lätt blanda olika typer av livsmedel. Den kan användas för att hantera hårda och mjuka ingredienser, som frusna bär eller en övermogna bananer. Med en kraftfullare motor så kan du hacka och hantera många sorters livsmedel, även de lite tuffare.

 

Blender från OBH Nordica

Gör smoothies och mer med stil och lätthet

Med dess mångsidighet att förbereda en mängd olika recept, från smoothies och shakes till såser och soppor. Blenders från OBH Nordica är en oumbärlig följeslagare för dem som vill utforska nya kulinariska möjligheter och upprätthålla en hälsosam livsstil. Deras förmåga att kombinera färska ingredienser och behålla alla deras näringsämnen, tillsammans med deras eleganta design och högkvalitativa material, gör dem till det perfekta valet för moderna.

Gör smoothies och mer med en blender från OBH Nordica

En av de mest framstående egenskaperna hos våra blenders är deras förmåga att förbereda utsökta smoothies och shakes. Med dessa kraftfulla maskiner kommer du att kunna kombinera färska frukter och grönsaker för att skapa släta, näringspackade drycker på några sekunder. Dess design och turbofunktion för krossning säkerställer att dina smoothies är klumpfria.

Inkluderar de funktioner du behöver

Varje blender från OBH Nordica inkluderar en mängd funktioner som gör det enkelt att förbereda alla typer av mat. Från smoothies och shakes till såser och soppor, våra blenders är utformade för att möta en mängd olika kulinariska behov. Du kan välja mellan allt från våra Twister Go To-Go Blender för dina favoritsmoothies på språng. En lättanvänd blender med en pulsfunktion som enkelt mixar fryst frukt och grönt. Med ett klassiskt lock som du kan skruva på för att snabbt ta med dig en näringsrik smoothie i din vardagsrutin. Till en större blender med flera program som tar sig an allt från soppor och såser till att krossa is.

Enkel att använda, bärbar och kraftfullt motoriserad: Mixa och gå

Basen av OBH Nordicas blendrar är hjärtat av deras drift. Med kraftfulla motorer och avancerad teknik erbjuder basen enastående prestanda som låter dig mixa, krossa och vispa med lätthet. Tack vare sitt turbosystem kommer du att kunna bearbeta även de tuffaste och mest fiberrika ingredienserna, som nötter och is, med felfria resultat.

Kvalitetsmaterial för att hålla

Kvaliteten på de material som används i OBH Nordicas blendrar är en av anledningarna till varför de sticker ut på marknaden. Från de rostfria bladen till den stöttåliga glas- eller tritanbehållaren är varje komponent utformad för att hålla och bibehålla optimal prestanda över tid. Våra blendrar har Powelix och Powelix Life Technology som låter dig uppnå perfekta resultat på kortast möjliga tid.

Oändlig inspiration

Älskar du att experimentera i köket och prova nya smaker? På obhnordica.se/recept finner du inspirerande och smakrika recept som passar din blender perfekt.

Elegant och funktionell design

Designen av OBH Nordicas blenders är inte bara estetisk, utan även funktionell. Dess moderna och slanka utseende anpassar sig lätt i alla kök, medan de ergonomiska huvarna och halkfria handtagen erbjuder ett säkert och bekvämt grepp under användning.

Fördelar för en balanserad kost

Att inkludera smoothie-blenders i din dagliga rutin kan ha många fördelar för en balanserad och hälsosam kost. Du kan öka ditt intag av frukt och grönsaker genom att förbereda utsökta smoothies och drycker som bevarar alla deras näringsämnen. Dessutom ger dig dessa blendrar möjligheten att experimentera med olika ingredienser och smaker, vilket kan hjälpa dig att hålla dig motiverad att följa en hälsosam kost.

Användarnas favorit

Blenders från OBH Nordica är en favorit bland många användare, och det är inte svårt att förstå varför. Deras kombination av kraft, mångsidighet och användarvänlighet gör dem till ett oumbärligt verktyg i det moderna köket. Det spelar ingen roll om du är proffskock eller nybörjare i köket, våra  blendrar hjälper dig att förbereda utsökta recept med lätthet och stil. De är en inspirationskälla och kreativitet som låter dig njuta av en hälsosam och läcker kost.

Otaliga hälsosamma recept

Med Moulinex blendrar kan du göra såser, soppor, krämer, fruktkoktailer och krossad is på nolltid. Njut av släta, klumpfria smoothies med alla vitaminer tack vare Moulinex köksblenders.

Bland fördelarna med blendrarna är deras stora kapacitet, som låter dig enkelt förbereda de hälsosammaste recepten för hela familjen.

Utbudet av blendrar från OBH Nordica är utformad för att vara en del av din familjs vardagsliv. Det breda utbudet av hälsosamma recept som snabbt kan göras med blendern underlättar en balanserad kost.

Bekvämlighet, kraft och komfort är några av de egenskaper som vi framhäver i våra apparater. En annan grundläggande aspekt i alla våra enheter är säkerheten, av den anledningen innehåller blendrarna system som blockerar bladen när kanna förflyttas.

Beroende på vilken modell du väljer kommer du att kunna få en mängd olika texturer i dina recept, de flesta modeller har ett program för att krossa is, och några kan hacka de hårdaste ingredienserna tack vare vinkeln på deras blad och kraften i deras motor.

Vi bryr oss också om enkelheten i våra apparater när det gäller rengöring och organisering av de redskap du har använt i köket. Av denna anledning är många av delarna i våra modeller avtagbara, och de delar som kommer i kontakt med maten kan diskas i diskmaskinen. Oavsett hur utmattad du är, kommer rengöringen av din blender inte att vara en ursäkt.

På OBH Nordica arbetar vi för att göra våra apparater så enkla som möjligt. För att uppnå detta integrerar vi den mest sofistikerade tekniken som, i fallet med blendrar, låter dig mala vilken mat som helst för att få en utsökt juice. Det som är viktigt för oss är att du lyckas göra ditt perfekta recept. Upptäck de specifika funktionerna i varje modell