Jobba hos oss - OBH Nordica som arbetsplats

Jobba hos oss - OBH Nordica som arbetsplats

Jobba hos oss

Om du trivs i en snabbrörlig miljö med kort väg från ide till genomförande, samt har passion för produkter, design och innovation så kan OBH Nordica vara rätt arbetsplats för dig.

OBH Nordica är ett nordiskt företag som ägs av världsledande Groupe SEB som har ca 35 000 anställda globalt.I Norden är vi ca 185 anställda med vårt huvudkontor i Sundbyberg samt säljkontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors samt vi har ett antal egna butiker i Norden.

På det nordiska huvudkontoret i Sundbyberg arbetar vi dagligen med allt från marknadsföring, försäljning, säljstöd, produkt och innovation, till service och kvalitet, inköp, logistik/lager, kundservice, HR, ekonomi och IT och i våra butiker brinner vi för att ge service till våra kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kan få utvecklas tillsammans med passionerade och ambitiösa medarbetare.

Följ oss på LinkedIn

Följ oss på LinkedIn

Följ oss gärna på Linkedin för att upptäckta karriärsmöjligheter när de uppkommer! Vi lägger ut alla lediga tjänster där. Se alla lediga tjänster
Vårt moderbolag

Vårt moderbolag

Vill du läsa mer om vårt moderbolag & hur det är att arbeta inom vår koncern? Läs mer om vår koncern
Välgörenhet

Välgörenhet

OBH Nordica har sedan 2001 att stödja Star of Hopes arbete med fadderbarn som genom ekonomisk hjälp kan få chansen till utbildning, utveckling och ett bättre liv. Läs mer om hur vi jobbar