Köpguide skaftdammsugare

Köpguide skaftdammsugare

Det första du behöver tänka på när du ska köpa en sladdlös dammsugare till ditt hem är hur kraftfull den behöver vara för din boyta. Bor du lite större kanske du behöver ha en starkare modell med längre driftstid och fler smarta funktioner för att underlätta städningen, bor du lite mindre kanske det är viktigare med en liten modell som inte tar mycket plats och du behöver inte ha lika lång batteritid.

Läs mer

Köpguide dammsugare

Köpguide dammsugare

När du ska köpa en ny dammsugare så kan det vara svårt att veta vilken som passar just dig och din livstil. Står du ut med dammsugarens ljudnivå och hur stor bostad har du? Visste du att högre watt inte alltid behöver betyda att dammsugaren har högre sugeffekt?   Läs vår köpguide där vi reder ut begreppen och vägleder dig i valet av ny dammsugare till ditt hem. 

Läs mer

Fördelar med en air fryer

Fördelar med en air fryer

En air fryer, ofta känd som varmluftsfritös, revolutionerar sättet vi tillagar mat på. Inte bara är den ett hälsosammare val jämfört med traditionella fritöser, men den gör det möjligt att njuta av krispiga delikatesser utan att använda kokande olja eller tillsätta skadliga transfetter.

Hur rengör jag min air fryer?

Hur rengör jag min air fryer?

Air fryer är lätta att rengöra med avtagbara delar som går att diska i diskmaskin. I denna guide går vi igenom hur du rengör en air fryer på bästa sätt.

Köpguide motorskola hårfön

Köpguide motorskola hårfön

Vid val av hårfön är motortypen en avgörande faktor för både prestanda och hållbarhet. Läs vår köpguide och lär dig skillnaden mellan dom olika motortyperna i våra hårfönar och varför du bör lägga till det i dina kriterier när du letar efter en ny hårfön.

Köpguide hårfön

Köpguide hårfön

Hårfönen är ett bra verktyg att lägga till i din hårvårdsrutin om du önskar att håret torkade snabbare, vill bekämpa frissigt hår och öka volymen. En kraftfull hårfön gör mer än att bara torka ditt hår.

Köpguide plattång

Köpguide plattång

Att välja en plattång kan vara en utmaning med tanke på de många alternativen som finns tillgängliga. Vi erbjuder en mängd plattänger med olika funktioner och design. Här är en guide som kan hjälpa dig att välja rätt plattång till dig själv eller till någon annan. 

Enkla grundregler för att brygga ett gott kaffe enligt ECBC-standard

Enkla grundregler för att brygga ett gott kaffe enligt ECBC-standard

Lär dig brygga kaffe enligt ECBC standard med din Blooming kaffebryggare. ECBC står för European Coffee Brewing Centre och är ett kaffelaboratorium som informerar och utbildar samt testar kavlitén på kaffebryggare. Dom är en oberoende organisation och har arbetat inom kaffeindustrin i 40 år.

Hur man rengör sin kaffebryggare

Hur man rengör sin kaffebryggare

Att bibehålla en ren kaffebryggare är inte bara essentiellt för att förlänga dess livslängd, utan det är även viktigt för att verkligen kunna njuta av varje kopp kaffe du brygger.

Köpguide blender

Köpguide blender

Det finns olika typer av blenders i olika prisklasser och det kan därför vara svårt att veta vilken som passar dina behov, I vår blender-guide reder vi ut de olika blender typerna och hur dem bör användas. 

Läs mer

Köpguide stavmixer

Köpguide stavmixer

En stavmixer kan användas som ett kompliment eller istället för en standard blender. Fördelen med en stavmixer är att den kan tas isär och förvaras på ett smdigt sätt i en låda eller skåp. När något behöver mixas eller mosas så är den enkel att ta fram och sätta ihop och direkt efter användning kan du skölja foten på stavmixern under vatten för att enkelt rengöra den. Det finns stavmixers med starkare motor som kan användas istället för en blender men ska du mixa större mängder är en blender alltid bättre. 

Läs mer

Köpguide air fryer

Köpguide air fryer

En airfryer, även kallad varmluftsfritös, är ett hälsosammare alternativ än den tradtionsenliga fritösen. I en aifryer behöver du inte tillaga ingridienserna i en kokande olja och därmed tillsätta inte onyttiga transfetter. Airfryer har dessutom betydligt fler användningsområden än en vanlig fritös,