Bäst i test

Bäst i test

Vi på OBH Nordica är både stolta och glada över våra testvinnande produkter. På denna sida kan du se vilka av våra produkter som har utsetts till testvinnare av testpaneler inom branschen. 

Våra testvinnare

Vi är stolta över att presentera våra produkter som har utsetts till "Bäst i Test" av ledande testare och experter inom branschen. Varje produkt i vår katalog representerar en blandning av omsorgsfull design och banbrytande teknologi. Dessa utmärkelser är ett bevis på vårt engagemang och vår strävan att leverera det absolut bästa till våra kunder. Utforska våra prisbelönta produkter och upplev själv varför de har hyllats som de främsta i sin kategori.

Easy Fry & Grill Precision+ 2in1 Air fryer Silver

Easy Fry & Grill Precision+ 2in1 Air fryer Silver

Testfakta har testat åtta olika air fryers från välkända varumärken som har en kapacitet att tillaga mat för upp till 6 personer.  Vi är glada och stolta över att OBH Nordicas Easy Fry Precision+ vann testet där den bland annat tog hem första platsen för godaste pommesen.

Läs hela testet här

Blooming Kaffebryggare bäst i test

Blooming Kaffebryggare bäst i test

ECBC certifierad kaffebryggare med unik Bloomingfunktion – för ett riktigt gott kaffe. 

Tek.no  har testat  nio kaffebryggare från 500 till strax över 1000 kronor som antingen har legat högt på bästsäljarlistorna hos prissammanjämförelsetjänster, eller som butiker satsar stort på.  Vi är glada och stolta över att OBH Nordicas Blooming kaffebryggare vann testet.

Läs testet här

Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ Air fryer

Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ Air fryer

3-i-1 air fryer, grill och ångkokare – alla smarta funktioner i en maskin.

OBH Nordica Easy Fry and Grill 3 in 1 Steam+ FW2018S0 är utsedd till en av de mest prisvärda Air fryer på marknaden av Tek.no - ni får mycket Air fryer för pengarna. Den är dessutom mycket enkel att använda.

Läs testet här

Infiny Force Pro Stavmixer

Infiny Force Pro Stavmixer

InfinyForce Pro mixar effektivt med kraftfull 1200-watts motor och 4 skarpa blad med titaniumbeläggning. Den kraftfulla stavmixern vann imponerade stort på testpanelen när den vann bäst i test hos Pricerunner med motiveringen: "En riktig trollstav till stavmixer – för den som vill ha perfekt hjälp i köket"

Pricerunners tester är oberoende utförda, och utgörs av testredaktörens uppriktiga och objektiva åsikter. Produkturval utförs och testresultat beslutas utan påverkan från tillverkare, återförsäljare eller andra interna eller externa parter.

Läs hela testet här

 

Onyx Smörgåsgrill

Onyx Smörgåsgrill

Fyll, grilla och njut av varma mackor.

Vår populära Onyx smörgåsgrill vann bäst i test hos Tek.no. Testpanelen gillade storleken och den snabba uppvärmingen. 

"Rent praktiskt sett gillar vi den lilla lådan framtill som ska samla upp överflödigt fett och ost. Storleken på järnet är tillräckligt stor för att steka två smörgåsar åt gången, och genom att dra hela 1000 watt har den kortaste uppvärmningstiden i testet på bara lite över en och en halv minut."

Läs testet här

Vad är fördelarna med att köpa en produkt som har vunnit ”Bäst i test”?

 

  • Kvalité: Ett "Bäst i Test" indikerar att produkten har genomgått flertalet tester och jämförts med andra liknande produkter. Det innebär att produkten håller en hög standard i kvalitet, funktion och hållbarhet.
  • Du sparar tid: Att leta efter den rätta produkten kan vara tidskrävande. När en produkt vinner "Bäst i Test", minskar det tiden du behöver spendera på att söka och jämföra olika alternativ, eftersom ett oberoende test redan har gjort en grundlig utvärdering.
  • Pålitliga recensioner: "Bäst i Test"-produkter har ofta recenserats av experter eller oberoende organisationer, vilket ger en pålitlig bedömning.
  • Användarupplevelse: Dessa produkter tenderar att ha bättre användarvänlighet, design och funktionella egenskaper, vilket ger en mer tillfredsställande användarupplevelse.
  • Förtroende och trygghet: Att välja en produkt som har utsetts av en bäst i sitt slag ger en känsla av trygghet och förtroende.

 

Det är dock viktigt att komma ihåg att även om en produkt har vunnit "Bäst i Test" bör man fortfarande överväga om den uppfyller de specifika behov och krav man har. "Bäst i Test" är en stark indikator på kvalitet, men det är inte det enda kriteriet att tänka på vid ett köp.