Optigrill
För enkelhetens skull

Optigrill

Optigrill är en elektrisk grill från OBH Nordica som är utformad för att grilla mat på ett enkelt och smidigt sätt. Den har olika grillprogram för olika typer av mat för att säkerställa att den är perfekt tillagad. 

Optigrill 2in1
Nyhet

Optigrill 2in1

Med dubbla grillytor, 9 förinställda program och automatisk mätning av tjockleken på köttet får du en perfekt grillad måltid till hela familjen. 

Dubbel grillyta

Dubbel grillyta

Öppna upp din Optigrill i 180° vinkel och få dubbel grillyta.
Rare, Medium eller Welldone?

Rare, Medium eller Welldone?

Optigrill 2in1 mäter automatiskt upp tjockleken på köttet - för perfekta grillresultat.
9 förinställda program

9 förinställda program

Nio förinställda program för olika råvaror som kyckling, fisk, nötkött eller grönsaker samt manuellt läge med fyra temperaturinställningar.
Dubbel grillyta med 9 program

Dubbel grillyta med 9 program

Grilla på två olika vis med Optigrill 2in1 antingen stängd eller så gillar du med den öppen i 180°. Förenkla matlagningen med  grillens nio förinställda program för olika råvaror som kyckling, fisk, nötkött eller grönsaker samt manuellt läge med fyra temperaturinställningar

 

Förinställda grillprogram

Förinställda grillprogram

Optigrill har flera grillprogram för olika typer av mat, vilket gör det enkelt att laga olika rätter. 

Automatisk sensorteknik

Automatisk sensorteknik

Automatisk sensorteknik mäter temperaturen på maten för att säkerställa perfekt tillagning varje gång.

Non-stick beläggning

Non-stick beläggning

Optigrill är utrustad med non-stick-beläggning som gör det enkelt att rengöra grillplattorna.

Vad ska man tänka på när man köper en optigrill?

När du köper en Optigrill, finns det flera faktorer som du bör tänka på för att hitta en modell som passar dina behov och förväntningar. Här är några saker att tänka på:

Storlek
Optigrill finns i olika storlekar, så det är viktigt att tänka på hur stor yta du behöver för att tillaga din mat.

Funktioner
Optigrill erbjuder olika funktioner och program som kan vara användbara, såsom automatiska tillagningsprogram, temperaturmäting och indikatorer som talar om när maten är klar. Tänk på vilka funktioner som är viktiga för dig när du väljer din Optigrill.

Behov
Optigrill är en investering, så du vill ha en modell som kommer att hålla länge i ditt hem. Läs recensioner och kolla på produktinformation för att hitta en modell som passar ditt behov.

Pris
Optigrill finns i olika prisklasser, så tänk på hur mycket du är villig att betala för en modell som uppfyller dina behov.

Rengöring
All optigrills tillbehör är enkla att rengöra, se produktinformationen.

OptiGrill har blivit utnämnd till testvinnare i Produktexperters test för smörgåsgrillar. Den är speciellt designad för att ge enastående grillresultat, särskilt när det kommer till olika kötträtter. Optigrill är en pålitlig och mångsidig kontaktgrill som har fått mycket positiv feedback från både kunder och experter.