Vilken dammsugare passar mig?

Vilken dammsugare passar mig?

När du ska köpa en ny dammsugare så kan det vara svårt att veta vilken som passar just dig, din livsstil och ditt hem. Visste du att högre watt inte alltid behöver betyda att dammsugaren har högre sugeffekt? Hur stor roll spelar egentligen munstyckets utformning in i upptagningsförmågan? Hur viktig är dammsugarens ljudnivå för dig och hur stor bostad har du? Här reder vi ut begreppen och vägleder dig i valet av ny dammsugare till ditt hem.

Varför vårstädar vi?

Varför vårstädar vi?

Vårstädningen, som är en djupt rotad tradition i de nordiska länderna, är mer än bara en syssla - det är ett firande av ljus, liv och en ny början. Läs mer och utforska varför vårstädningen är så viktigt för oss här i Norden och vad den symboliserar.

Second Life

Second Life

Varför välja Second Life? 

För OBH Nordica är produkters cirkularitet ett nödvändigt medel för en mer hållbar utveckling. Därför har vi utvecklat Second Life, vilket är ett sätt att förhindra produkter som är i nytt skick att hamnar som elektriskt/elektroniskt avfall*. Genom att göra detta minskar vi påverkan på miljön och främjar tillväxten inom reparationsbranschen, vilket också bidrar till skapandet av nya jobb.

* 12-19 kg elektriskt och elektroniskt avfall genereras per invånare i Norden varje år (EU, 2020). Endast 10-25% av detta avfall återvinns, enbart i Sverige. Elektriskt avfall ökade med 5,5% från 2019 till 2020. 

Få 20% rabatt på ditt köp

Få 20% rabatt på ditt köp

Få 20% rabatt på ditt köp genom att använda koden OBH20 när du handlar för över 3000 kr.
Få 10% rabatt på ditt köp

Få 10% rabatt på ditt köp

Få 10% rabatt på ditt köp genom att använda koden OBH10 när du handlar för över 1000 kr
Pågående kampanjer

Pågående kampanjer

Klicka på länken nedan för att hitta alla våra pågående kampanjer Klicka här

Prova hemma 100 dagar

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2023-09-01 till 2024-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Köpguide- allt du behöver veta

Hur väljer du rätt dammsugare till ditt hem?

Hur väljer du rätt dammsugare till ditt hem?

Skaftdammsugaren är ett multifunktionellt alternativ till den traditionella dammsugaren. Dom är lätta och enkla att hantera och fungerar bra både till den vardagliga städningen samt storstäd Ta mig till köpguiden
Hur fungerar en dammsugare?

Hur fungerar en dammsugare?

Det kan vara svårt att veta vad man ska tänka på när man ska köpa en ny dammsugare. Några saker du bör fundera över är bland annat hur stor boyta du har, om du behöver en kraftfull dammsugar Jag vill lära mig mer om dammsugare
Mixa rätt- Din köpguide till bästa blendern för dig

Mixa rätt- Din köpguide till bästa blendern för dig

Det finns olika typer av blender i olika prisklasser och det kan därför vara svårt att veta vilken som passar dina behov, I vår blender-guide reder vi ut de olika typerna och hur dem bör anv Ta mig till köpguiden