KAMPANJ - Spara upp till 600 kr

Köp våra flexibla och trådlösa skaftdammsugare X-Force och få upp till 600 kr tillbaka när du köper och recenserar vår trådlösa dammsugare. För att ta del av erbjudandet behöver du köpa din X-Force innan den 20/11 2022. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Flex teknologi

Spar på ryggen och välj en sladdlös dammsugare från X-force serien med flex-teknologi. Den mångsidiga sladdlösa skaftdammsugaren är ett ergonomiskt alternativ till den traditionella dammsugaren då den är lättare att bära eller flytta på. Du når även trånga och svåra utrymmen som hörnen i taket eller dammet under soffor och bänkar med det flexibla skaftet,

Boost Trigger

Öka sugkraften genom att aktivera boost funktionen. Tryck och håll in triggern för att få en grundlig rengöring av ytor och hörn där smutsen är svår att få bort. Boosten ger en kraftfull effekt under en kort period. Boost funktionen finns tillgänglig på alla modeller i X-Force eller Xperience serien. 

Stop & Go

Med stop & go funktionen kan du ta av handdamsugaren där du står för att dammsuga av soffor eller möbler där det är svårt att komma åt med skaftet. Handdammsugaren har en mjuk borste så att du kan dammsuga av känsliga ytor och undvika repor. 

Enkel städning från golv till tak

Dammsuga taket? Ja men där fastnar också damm, spindelväv och annat som du lätt tar bort med en skaftdammsugare. Med skaftdammsugare som X-Force 11.60 - Sladdlös Dammsugare slipper du både sladd och påse, så du har ingen ursäkt att inte städa upp om du spiller eller ser damm i något hörn på golvet. Nu är det enkelt att alltid ha ett nystädat hem.

Med en snygg design så att du kan ha den framme och ett batteri ständigt på laddning och alltid redo så finns det ingen anledning att vänta på att någon annan ska ta det. Med speciella tillbehör så tar du dessutom lätt hand om pälshår. Håriga mattor, soffor och kläder är ett minne blott.

Precis som vilken annan klassisk dammsugare du jämför med, så är skaftdammsugren effektiv på alla ytor. Mjuka mattor eller hård golv, den hanterar på båda. För de mörka ytorna så kan du även välja Air Force 460 Flex - Sladdlös Dammsugare med LED-belysning som lyser upp och gör att du ser bättre, så du inte riskerar att missa något. Du kan även plocka isär den och använda en handenhet som är perfekt att använda på till exempel ytor som soffa med mera där du inte behöver det långa skaftet.

Liten och smidig, med hög prestanda

Storstäda hela lägenheten eller snygga till efter framfarten i köket? Ja lite beroende på om du bor i ett slott eller i en mindre bostad så håller dammsugaren X-pert 3.60 batteri antingen till ena salen eller hela lägenheten.

Ergonomiska modeller, där alla är sladdlösa, för ännu enklare hantering och ännu lättare att hålla rent hemma.

Våra skaftdammsugare är ett aktivt och bekvämt alternativ till att lyfta och manövrera en fullstor dammsugare. Njut av mångsidigheten hos en skaftdammsugare som inte väger så mycket när du tar dig an dina golv, kakel eller mattor, eller varför inte enkelt kunna rengör klädsel och trappor. Den här mångsidiga skaftdammsugaren kombinerar rengöring av alla ytor med kraftfull batteridriven sugkraft och en design med hög räckvidd för större rengöringsräckvidd än vissa kompakta dammsugare.

Lätt att använda, lätt att rengöra

Vi vill att det ska vara smidigt rakt igenom, det kan vara roligt att städa, men det finns ofta andra saker som vi vet att du vill och behöver lägga tid på. Behållaren töms enkelt genom att ta loss och separera delen som fångar upp smutsen, och sen bara kasta det i papperskorgen. Så förutom att den är enkel att städa med, så är även rengöring av den enkel.

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2022-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer