Den mångsidiga hjälpredan i köket

En matberedare är en mångsidig köksmaskin som kan användas till mycket i köket. Det tråkiga och enformiga arbetet med att hacka, mixa, riva och mala råvarorna sköter matberedaren så att du kan bli mer tidseffektiv. Med en matberedare kan du bland annat hacka lök, göra såser och blanda till smoothies. 

Digital skärm med 7 olika program

Matberedaren Double Force Digital har en digital display med sju olika program så att du kan göra smoothies, pesto och såser med ett knapptryck.

Gör matlagningen smidigare

Namnet säger ganska mycket redan, matberedare. Förbered maten, och gör det lättare för dig med matlagningen. Du sparar inte bara din tid, du sparar även din energi. Istället för att du ska stå och hacka lök, strimla paprika och finhacka selleri i oändlighet så kan du enkelt fixa det med hjälp av din matberedare.

Med en matberedare blir livet lite enklare. Nåja, i alla fall matlagningen. Slipp skära, hacka och riva i vad som känns som en evighet! Låt matberedaren ta hand om det där, så kan du ta hand om det där andra du har att göra. Vi har matberedare kompletta med blenders och fullständiga tillbehör men också lite mindre matberedare som jobbar snabbt utan att ta så mycket plats i köket. Vad söker du?

Med så många olika varianter är det ändå lättare än någonsin att hitta den bästa matberedaren för dig. Vi har matberedare med blender som Double Force Pro Digital och användbara tillbehör, men också mindre matberedare som Compact Fresh den arbetar effektivt och tar ännu mindre plats i köket. Våra matberedare är enkla att använda och otroligt funktionella. Så oavsett om det är du behöver hacka, riva, strimla, skiva, skära, knåda och vispa, så kan du överlämna det till din maskin att lösa det. Med olika funktioner, tillbehör och vassa blad så kan du snabbt och lätt få rätt på råvarorna.

Lägg upp allt du hackat och strimlat i en stor skål, som de alltid gör på tv, och var redo att köra igång. Gör matlagningen snabb, enkel och smidig.

Matberedare med blender

Effektivt, snabbt och lätthanterligt. Det är vad ett köksredskap ska vara, och det är därför du vill ha en matberedare i ditt hem. Med Double Force Pro Manual som oumbärlig kökskompanjon blir allt från att hacka lök, knåda degar till att göra hemlagad barnmat en barnlek.

Med en kraftfull motor blir det lätt att hantera de flesta ingredienser, och det är flera hastigheter att välja på så att du kan anpassa det utifrån det du ska tillreda. En smart pulsfunktion förhindrar att det fastnar i botten och gör att råvarorna cirkulerar runt i behållaren och skapar en jämn tillredning.

Den kompakta designen är utformad för att vara funktionell, smidig och lätt att förvara i ditt kök och de löstagbara delarna tål diskmaskin, så att efter arbetet kräver minimal ansträngning.

Din vän i köket

Med vår kombinerade modeller där du har både matberedare och blender så har du allt du behöver för att kunna göra alltifrån såser, till smoothies till egen nötdryck.

Ta fram de grönsaker, frukt och smakförstärkare du har och mixa ihop det till en god salsa, eller varför inte göra en enkel gremolata. Allt du behöver för gremolata är persilja, vitlök och citronskal. Imponera på de vid bordet och servera de olika tillbehören till kvällens middag.

Du kan använda Easy Force - Matberedare till en hel del. Det finns till och med kapacitet för att knåda degar! Låt helgfrukostarna tar nya höjder, med lite hjälp på traven.

Vilken matberedare ska du då välja?


Kanske en matberedare med blender, en med kompletta tillbehör och S-blad, en matberedare som inte tar för mycket plats, en matberedare som jobbar snabbt? Vad prioriterar du? Hos oss finns en matberedare för alla. Bor du litet och vill ha din matberedare mest som en kompis som skär och hackar tipsar vi om att gå på en liten, kompakt matberedare – exempelvis denna. Vill du ha en mellanstor, prisvärd matberedare med blender är First Kitchen ett toppenval! Om du vill ha en avancerad, komplett matberedare med smarta program, blender och fullständiga tillbehör tipsar vi om Double Force. Double Force blir mer som din högra hand i köket. Oavsett vilken matberedare du väljer önskar vi dig lycka till i köket