Ultimate experience
By Björn Axén Tools

Ultimate experience

Vårda ditt hår på djupet

Ultimate Experience - Ultimate Care

Ultimate Experience-serien från Björn Axèn Tools erbjuder den senaste vårdande och innovativa tekniken inom hårstyling. Med våra nya stylingverktyg kan du framhäva din skönhet på ett skonsamt och vårdande sätt, från rot till topp. Platta, torka, locka, ge ditt hår den stil du vill ha utan onödigt slitage. Inspirerade och testade av professionella frisörer, designade för dig. #ultimatehaircare 

BAT By OBH Logotype.jpg

Ultimate Experience Plattång

Ultimate Experience Plattång

Det är få saker som kan vara så härliga och lyxiga som känslan när man lämnar en hårsalong. Och med plattången Ultimate Experience kan du förlänga den upplevelsen och få den salongskänslan hemma! Tack vare den innovativa tekniken, den keramiska mineralbeläggningen och den extremt snabba uppvärmningstiden blir din hårrutin lättare, snabbare och skonsammare. 

Ultimate Experience Air Curler

Ultimate Experience Air Curler

Undvik onödigt slitage. Air Fresh Flow-tekniken minskar värmeintensiteten och är mer skonsam för ditt hår och hårbotten. Den unika tekniken tillför en ständigt kall luftström som reducerar hårets utsatthet för värme och är varsam mot både hårbotten och hår. Air Fresh Flow-tekniken kyler även locken så att den håller längre och blir spänstigare. 

Ultimate Experience Hair Dryer

Ultimate Experience Hair Dryer

Vårda ditt hår på djupet med vår unika hårfön Ultimate Experience Hair Dryer – stimulera din hårbotten och märk skillnaden! Den här hårfönen omvandlar en salongsexklusiv hårvårdsrutin till något som alla kan göra hemma. Hårfönen är utformad för att torka håret, jobba upp volym och stimulera ny hårväxt – i en och samma hårrutin! 

Prova hemma 100 dagar

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer