Björn Axen tools

Björn Axen tools

Professionella hårstylingverktyg framtagna i samarbete med frisörföretaget Björn Axén

Upplev salongskänsla

Upplev salongskänsla

Björn Axén är ett av Sveriges mest framgångsrika frisörföretag och hårvårdsvarumärken. Sedan många är tillbaka är Björn Axén även Kungliga Hovleverantörer. Vi på OBH Nordica började samarbeta med Björn Axén och tillsammans med Björn Axéns stylister tog vi fram stylingverktyg med tydlig inspiration från frisörstolen. 

Inspiration från frisörsalongen

Inspiration från frisörsalongen

En serie hårstylingverktyg med tydlig inspiration från frisörsalongen, framtagna i samarbete med experterna på framgångsrika frisörföretaget Björn Axén - det är Björn Axén Tools by OBH Nordica. 

Björn Axén värmeborste

Björn Axén värmeborste

Värmeborsten som har gått viral på TikTok.

Björn Axen värmeborste är ett utmärkt verktyg för att skapa volym och textur i håret. Den har en keramisk beläggning och infraröd teknik som hjälper till att skydda håret samtidigt som det stylas. Med en värmeborste från Björn Axen kan du enkelt skapa en fyllig och voluminös frisyr på bara några minuter.

Plattång som glider smidigt

Plattång som glider smidigt

Med sina specialutformade plattor glider OBH Nordica Ultimate Experience plattång smidigt igenom håret. Plattången har en avancerad temperaturteknologi som kallas thermocontrol, så att håret värms skonsamt för att undvika slitage. Plattången har även utrustats med 3D plattor som justeras efter trycket av din hand för att släta ut håret när du plattar och för att skapa en extra glans. Björn Axen plattång är en av de mest populära produkterna från Björn Axen. Den har en keramisk beläggning och justerbar värmeinställning, vilket gör att den passar alla hårtyper. Plattången har också en automatisk avstängningsfunktion, vilket ger dig en extra trygghet när du stylar ditt hår.

Automatisk locktång

Genius Curler är den smarta locktången som känner av din hårlängd och anpassar locken efter ditt hår. Locktången rullar in ditt hår åt valfritt håll och piper till när den är färdig. Vill du locka håret själv kan du stänga av det automatiska läget. Locktången har en lång 3 meters sladd och inställbar temperatur i tre lägen samt en auto off funktion. 

 

Välj rätt hårfön

Välj rätt hårfön

Björn Axén by OBH Nordicas hårfönar är utvecklade för du ska kunna använda verktygen både till vardag och i professionell miljö. Vår nya revolutionerade böjbara hårfön Ultimate Experience stimulerar blodcirkulationen och syresättningen i hårbotten tack vare dess avtagbara munstycke. BLDC motorn gör hårfönen både tyst och effektiv men även smidig tack vare den lätta vikten och det böjbara handtaget. 

Vad ska man tänka på när man köper Björn Axen tools?

När man köper Björn Axen tools är det viktigt att tänka på vilka behov man har för sitt hår. Det finns olika verktyg för olika hårtyper och stylingar, så det är bra att läsa på om produkterna och deras funktioner innan man gör sitt val. 

Hitta rätt hårverktyg med Björn Axén tools by OBH Nordica

Björn Axén är ett av Sveriges mest framgångsrika frisörföretag och hårvårdsvarumärken. Sedan många är tillbaka är Björn Axén även Kungliga Hovleverantörer. Vi på OBH Nordica började samarbeta med Björn Axén och tillsammans med Björn Axéns stylister tog vi fram stylingverktyg med tydlig inspiration från frisörstolen. Det skulle vara lätt att få till den lyxiga känslan hemma, tänkte vi. Idag är Björn Axén Tools by OBH Nordica en hel serie av professionella stylingverktyg. Här finns allt från prisvinnande värmeborsten Magic Style Brush, till Björn Axén Tools plattång, locktång, hårfön och varmluftsborste. Vi utökar sortimentet kontinuerligt med högkvalitativa nyheter inom styling för alla hår och frisyrer. 

BAT By OBH Logotype.jpg