Ingredienser
4 msk | olivolja |
4 | lammlägg |
2 | lökar, hackade |
6 | vitlöksklyftor, hackade |
4 msk | mjöl |
6 dl | rödvin |
3 dl | grönsaksbuljong |
2 kvistar | färsk timjan |
2 tsk | rökt paprika |
Salt, peppar |
Gör så här
-
Tillsätt olja i skålen. Starta tillagningen. Program SAUTÉ i 10 minuter vid 160°C.
-
Bryn köttet på alla sidor i 6 minuter. Upprepa om nödvändigt.
-
Tillsätt löken, vitlöken och mjölet och rör om. Tillsätt rödvinet, grönsaksbuljongen och kryddor, och koka upp tills såsen tjocknar.
-
Stoppa programmet, stäng locket och starta tillagningen. Program SLOW-COOK i 12 timmar vid 90°C.
-
Öppna locket försiktigt.
-
Anpassa kryddningen efter smak.
Vad tyckte du om receptet?