Air Force: Flexibel Skaftdammsugare

Vill du slippa både påse och sladd? Våra flexibla skaftdammsugare dammsuger smidigt, både högt och lågt. Upptäck din favorit! Välj bland Air Force 260, Air Force 360, Air Force All-in-One 460 och Air Force 560 Flex.

Sveriges smartaste dammsugare?

Möt Air Force All-In-One 460: Smidig, sladdfri, 100% flexibel och med 8 tillbehör som täcker alla dina städbehov.  

OBH Nordica Air Force All-In-One 460

Behöver du dammsuga taket, på borden eller bli av med hundhåren? Inga problem! Air Force All-In-One 460 hjälper dig dammsuga alla utrymmen, från golv till tak. Det motoriserade dammsugarhuvudet är effektivt på alla typer av underlag.   

OBH Nordica dammsugare

Air Force All-In-One 460 är en smidig, sladdlös dammsugare med kraftig motor som ger dig 30 minuters dammsugning på en laddning.  

Hundhår i soffan?

Eller katthår för den delen - med Air Force All-in-One 460’s medföljande miniturboborste drar du enkelt bort alla hår i ett drag.   

Hur kommer man igång?

En instruktionsfilm som visar hur du enkelt sätter ihop din Air Force 460.    

Hur tömmer man dammbehållaren?

En enkel instruktionsfilm som visar hur du rengör din Air Force 460.  

SE_OBH - Prova Hemma 100 Dagar mindre text 80x80.png

Pengarna tillbaka på utvalda produkter om du inte är nöjd

Därför ska du välja en flexibel skaftdammsugare

Vi tror att du gillar smarta prylar som gör livet lite enklare. Därför har vi tagit fram några riktigt bra sladdlösa dammsugare som gör rent både högt och lågt. Med ”flexibel skaftdammsugare” menar vi alltså en sladdlös dammsugare som dammsuger både golv, tak och mitt emellan. Kolla in våra flexibla skaftdammsugare och se vilken som passar dig bäst! Vi har en som lätt får bort hundhår, vi har en som du även använder som handdammsugare och så har vi en riktigt bra mellan-modell som kommer med en soffborste. Gemensamt för alla tre är att de drivs av kraftfulla litiumbatterier, unik cyklonteknik och har inbyggd LED-belysning så du hittar allt damm. Det kallar vi smart.