50 års erfarenhet av dammsugare

Visste du att vi har 50 års erfarenhet av dammsugare och att många av våra dammsugare tillverkas i Frankrike? OBH Nordica har samproduktion med Rowenta som är nummer två på markanden i Europa på dammsugare.  

Prova hemma 100 dagar

Vi har valt ut ett antal produkter från vårt stora sortiment som du får prova hemma i 100 dagar. Om produkten mot förmodan inte skulle uppfylla dina förväntningar så har du möjligheten att lämna tillbaka produkten till oss och få pengarna tillbaka. 

Designade för vardagslivet

På OBH Nordica har vi mångårig erfarenhet av att tillverka dammsugare. Kanske har du husdjur och behöver en dammsugare med rätt munstycke för att plocka upp envisa hårstrån, eller så kanske du är ute efter en tyst dammsugare som inte låter så mycket. I vårt sortiment kan du hitta dammsugaren som passar just dig och dina behov.

Effektiv och tyst

När du vill vara hållbar, miljövänlig och energisnål och samtidigt ställer krav på hög prestanda på din dammsugare är Green Force det självklara valet. Genom att välja en miljövänlig dammsugare bidrar du inte bara till att vår miljö blir bättre utan du sparar också pengar. Två bra anledningar till att tänka miljösmart. En grön dammsugare är ett smart val. Dammsugaren består av upp till 70% återvunnen plast och har mycket hög återvinningsbarhet på 82%. Den levereras i en ekologisk och 100% återvinningsbar förpackning.

Vill du slippa sladd?

Våra sladdlösa skaftdammsugare är både lätta och flexibla. Modellerna i X-Force serien har dessutom en ergonomisk flex tekonologi så att du kan spara på ryggen när du försöker nå dom där trånga utrymmena under soffor och bänkar. Med smarta funktioner såsom stop-and-go teknik och LED belysning på munstycket förenklar OBH Nordicas sladdlösa dammsugare vardagen för dig.

Flexibla och ergonomiska

OBH Nordicas flexibla och ergonomiska sladdlösa skaftdammsugare från X-Force serien är lätta och enkla att bära med sig upp på övervåningen. Med den smarta flex funktionen kommer du enkelt åt utmanande områden under möbler och bänkar. Om du behöver dammsuga soffan kan du använda dig av handdammsugaren som du enkelt lossar av via stop-and-go funktionen. 

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2022-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer