Dammsugare
Med våra dammsugare från OBH Nordica får du högkvalitativ rengöring med minimal ansträngning.

Dammsugare

Hög sugkraft för effektiv rengöring

Hög sugkraft möjliggör effektiv borttagning av smuts, damm, hår och andra partiklar från dina ytor i hemmet. Den starka sugkraften gör det möjligt att snabbt och enkelt suga upp även små partiklar som annars kan vara svåra att fånga. Detta hjälper till att förbättra luftkvaliteten i ditt hem, vilket är särskilt viktigt för personer med allergier eller astma.

Justerbara munstycken och ljudreducerande teknologi

Med justerbara munstycken kan du anpassa dammsugarens effekt efter olika typer av ytor och rengöringsbehov. Genom att kunna justera munstycket kan du optimera sugkraften och rengöringsförmågan för varje specifik yta. Det gör att du kan fånga upp mer smuts och damm effektivt. Dammsug utan buller, med den ljudreducerande teknologin kan du få en behagligare städning, både för dig, familjen och husdjuren.

Prisvärda alternativ med hög kvalitet

Vi erbjuder dammsugare i flera prisklasser utan att tumma på kvaliten. Du kan alltid lita på en dammsugare från OBH Nordica.

Brett utbud som passar alla behov

Vi har en dammsugare för varje hem. Oavsett om du bor litet eller stort, har husdjur eller allergier. OBH Nordica erbjuder ett brett utbud av dammsugare som passar dina behov.

Dammsugare tips och trix

Skapa ett renare och mer hälsosamt hem med dessa tips om dammsugare:

Rengör filter och behållare regelbundet för att upprätthålla dammsugarens effektivitet.

Använd rätt tillbehör för olika ytor, exempelvis en smal spaltmunstycke för att rengöra i trånga utrymmen.

Städa regelbundet för att undvika ansamling av smuts och damm som kan vara skadligt för din hälsa och ditt hem.

Se till att investera i en dammsugare med hög effekt för att snabbt och effektivt rengöra hela hemmet.

Vad ska man tänka på när man köper en dammsugare?

Behov
Vilken typ av städning behöver du? Behöver du en dammsugare för att rengöra djupare mattor eller är en mindre modell tillräcklig för ditt hem?

Ytor 
Vilka ytor ska du använda din dammsugare på? Är det främst mattor eller trägolv?

Funktioner 
Vilka funktioner är viktiga för dig? Vill du ha en dammsugare med justerbart munstycke eller en med ljudreducerande teknologi?

Pris
Vad är din budget för en dammsugare? Priset på en dammsugare kan variera mycket beroende på dess funktioner och kvalitet.

Modell
Vilken modell av dammsugaren vill du köpa? Se till att läsa recensioner och få rekommendationer från andra för att hitta rätt modell för dig.

Underhåll
Tänk på hur enkelt eller svårt det är att underhålla dammsugaren och om det krävs regelbunden service.

Ljudnivå
Om du vill ha en tyst dammsugare, tänk på att kolla ljudnivån på olika modeller.

reparerbar-produkt-15.png          15 års åtagande för reparation

  Sedan den 1 januari 2022 satsar OBH Nordica på produktreparationer genom att utöka tillgängligheten av reservdelar för produkter 10 år efter inköpsdatum, reservdelar för nya produkter som lanseras 2022 samt för produkter som fortfarande är i produktion. Detta tillämpas på produkter som gått över sin garantiperiod och är ett viktigt steg I OBH Nordicas resa till att bidra till ett mer cirkulärart hushåll.

*Gäller på utvalda produkter