Certifierad guldbönan

Du kan känna dig trygg med vår kaffebryggare tack vare ECBC-stämpeln som är ett kvalitetsmärke för kaffebryggare.

Blooming Prime

Bäst i test av Tek.no

Blooming Prime är en kaffebryggare som ger dig mer än vanligt bryggkaffe tack vare den unika bloomingfunktionen. Bloomingfunktionen är inspirerad av Pour Over metoden som innebär att det malda kaffet blötläggs och får vila innan brygg processen fortsätter. Tack vare blomingfunktionen görs detta genom ett knapptryck, så du behöver inte hålla koll på massa tider eller andra olika moment.

Köp här

Certifierad guldbönan

Du kan känna dig trygg med vår kaffebryggare tack vare ECBC-stämpeln som är ett kvali... Du kan känna dig trygg med vår kaffebryggare tack vare ECBC-stämpeln som är ett kvalitetsmärke för kaffebryggare.

Ultimat bryggtemperatur

Bryggtemperaturen är på 92–96 °C och det färdigbryggda kaffet har en temperatur på 80... Bryggtemperaturen är på 92–96 °C och det färdigbryggda kaffet har en temperatur på 80–85 °C.

Kapacitet

Bryggtiden för Blooming är 5–7 minuter och kaffebryggaren har en kapacitet på 1,25 L ... Bryggtiden för Blooming är 5–7 minuter och kaffebryggaren har en kapacitet på 1,25 L vilket motsvarar 10 koppar

Enkel rengöring

Bryggaren har en manuell droppstoppfunktion som förhindrar dropp på värmeplattan. Kaf... Bryggaren har en manuell droppstoppfunktion som förhindrar dropp på värmeplattan. Kaffekokaren har en handgjord diskmaskinsäker glaskanna med glashandtag.

Bloomingfunktion

Bloomingfunktionen är inspirerad av Pour Over metoden som innebär att det malda kaffe... Bloomingfunktionen är inspirerad av Pour Over metoden som innebär att det malda kaffet blötläggs och får vila innan brygg processen fortsätter. Tack vare blomingfunktionen görs detta genom ett knapptryck, så du behöver inte hålla koll på massa tider eller andra olika moment.

Vill du haka på baristatrenden?

Pour over är tekniken får kaffet att blomma. Blomma ut i aromen och smaken, och bli starkare och få mer karaktär. Det bästa är att det är enkelt att få en sån perfekt kopp kaffe. Det du behöver är vår karaff; Seattle Pour Over Carafe, vattenkokare; Seattle Pour over Kettle, någon av våra kaffekvarnar och hela bönor av ditt favoritkaffe. Behöver du se hur tekniken ska utföras, kika in på vår youtube-kanal.

Se hur baristamästaren Tobias Palm handbrygger en perfekt kopp kaffe. 

Känn doften av nybryggt kaffe, varje morgon.

Den perfekta koppen kaffe är vad alla vill ha och behöver för att få en bra start på dagen. Vi har kaffebryggare så att du kan njuta av din perfekta kopp kaffe oavsett när på dagen du behöver den. Med avancerad teknik, lätthanterliga inställningar och snygg design finns vårt breda utbud av kaffebryggare i alla prissegment så att du kan välja den som passar dig bäst inom din budget.

Kaffebryggare för alla smaker

Går det mycket kaffe? Eller vill du alltid vara redo för kalas, välj då vår större Duo-Tech. Bryggaren är utrustad med två bryggsystem oberoende av varandra som brygger kaffe upp till 20 koppar på en och samma gång.

Det vanliga problemet med droppande kaffemaskiner är ett minne blott med hjälp av en manuell droppstopp-funktion på våra bryggare. Kaffebryggarna är dessutom utrustade med en avstängningsfunktion som automatiskt stänger av kaffebryggaren efter 40 minuter, så du behöver inte vara orolig att du glömt den på om det gått lite bråttom när du skulle iväg.

Den perfekta koppen kaffe

Här i Norden älskar vi kaffe. Kanske är det vårt karga klimat som bidragit till att drycken blivit så omåttligt populär här. Kaffe passar faktiskt till alla tillfällen och har du gott kaffe hemma när gästerna kommer är mycket vunnet. Vi tror du har full koll på hur du vill att ditt kaffe ska smaka. Därför har vi tagit fram olika slags kaffebryggare för olika smaker. Här hos OBH Nordica finns allt från en kompakt bryggare för fyra koppar till en kaffebryggare med dubbla kannor och för att inte glömma vår ECBC-certifierade kaffebryggare Legacy. Vill du haka på senaste baristatrenden tipsar vi om vårt Seattle-kit med karaff och kanna. Ta en titt på våra kaffebryggare och välj efter smak och tycke! Letar du efter en mjölkskummare till kaffet hittar du det även här.

Läs mer om vår testvinnare kaffebryggaren Blooming på länken,