Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

Upptäck de eleganta och effektiva kaffemaskinerna/kaffebryggarna från OBH Nordica. Med kapacitet att brygga allt från 4 upp till 20 koppar kaffe, passar våra maskiner alla behov. Vissa modeller erbjuder även timerfunktion och "Blooming"-teknik för att ge ditt kaffe en rikare arom. Glöm inte att vi även erbjuder 2 års garanti för extra trygghet.

OBH Nordica har kaffemaskiner för alla smaker och behov

OBH Nordica har kaffemaskiner för alla smaker och behov

Lätta att använda och rengöra, våra kaffemaskiner är nyckeln till att uppnå den perfekta frukosten varje dag. Njut av perfekt kaffe med OBH Nordicas kaffemaskiner. Vakna varje dag till doften av nybryggt kaffe. Du kommer kunna förbereda ett kaffe med bred, intensiv och läcker smak. Vi tror på kraften i enkelheten. Våra kaffemaskiner med Blooming funktion erbjuder dig ett trevlig uppvaknande med den perfekta koppen för att ta dig an dagen. Vare sig du behöver en enskild kopp eller en stor kanna för hela familjen.

Varför är OBH Nordicas kaffebryggare det bästa alternativet?

Varför är OBH Nordicas kaffebryggare det bästa alternativet?

Hos OBH Nordica finns allt från en kompakt bryggare för fyra koppar till en kaffebryggare med dubbla kannor och för att inte glömma vår ECBC-certifierade kaffebryggare Blooming. Kaffebryggaren är det bästa valet för hem där mycket kaffe konsumeras. Kaffemaskiner från OBH Nordica kan brygga allt från 6 upp till 12 koppar kaffe, vissa varianter kan även brygga 20 koppar. Med en stilren design som passa perfekt i det nordiska köket. De flesta modeller har en sväng- och avtagbar filterhållare och glaskanna där ditt nybryggda kaffe faller droppe för droppe.

De är enkla både utvändigt och inuti, men utan att försumma kompatibilitet med din stil och framför allt att förbättra smaken av ett gott kaffe.

Stilren Design, Kapacitet och Funktion

Stilren Design, Kapacitet och Funktion

Våra kaffebryggare utmärker sig inte bara för sin eleganta och stilrena design, utan även för dess kapacitet. Oavsett om du behöver brygga kaffe för hela familjen, kontoret eller bara för dig själv, kan du hitta en kaffebryggare som passar dina behov. Kapaciteten varierar från modeller som kan brygga upp till 4 koppar, perfekt för mindre hushåll, till de större modellerna som kan brygga upp till 20 koppar på en gång. Kaffemaskinerna är utrustade med en rad funktioner som timerfunktion upp till 24 timmar, antidroppfunktion och automatisk avstängning. Vissa modeller har även unika funktioner som "Blooming" vilket hjälper till att frigöra koldioxid från ditt malda kaffe, vilket tar bort bitterheten och förhöjer kaffets naturliga sötma.

Effekt och Bryggtid

Effekt och Bryggtid

OBH Nordica kaffebryggare är kända för sin effektivitet och snabbhet i bryggning. Effekten, som varierar mellan modellerna, spelar en stor roll i bryggningens hastighet och kvalitet. En högre effekt kan ge snabbare bryggtider och bättre temperaturkontroll, vilket i sin tur kan förbättra smaken på kaffet. Vissa modeller har en effekt på upp till 1 800 watt.

Bryggtiden är också en viktig faktor att överväga. En bra kaffebryggare bör kunna upprätthålla en optimal bryggtemperatur på mellan 92°C och 96°C och inte brygga kaffet för lång eller för kort tid. Bryggtiden varierar såklart beroende på mängden kaffe som bryggs. 

Droppstopp och Timer

Droppstopp och Timer

Våra kaffebryggare har flera extra funktioner för att förbättra din bryggupplevelse. Framträdande bland dessa är Droppstopp och Timer.

Droppstopp är en viktig funktion som förhindrar kaffet från att droppa ner på värmeelementet när kaffekannan tas bort. Detta hjälper till att hålla din kaffebryggare ren och säker att använda. Med denna funktion kan du enkelt hälla upp en kopp kaffe mitt i bryggprocessen utan att behöva vänta tills hela bryggningen är klar.

Timer-funktionen ger dig möjlighet att programmera din kaffebryggare att börja brygga vid en specifik tid. Detta kan vara särskilt praktiskt om du vill vakna upp till doften av färskt bryggt kaffe på morgonen. Du kan enkelt ställa in tiden när du vill att kaffet ska börja bryggas, och kaffebryggaren tar hand om resten.

Kaffebryggare i Vitt, Svart eller Rostfritt Stål?

Kaffebryggare i Vitt, Svart eller Rostfritt Stål?

OBH kaffebryggare finns tillgängliga i tre huvudfärger: vit, svart och rostfritt stål. Dessa färgval ger dig möjlighet att anpassa din kaffebryggare till resten av ditt köks inredning. För en modern och sofistikerad look kan du välja en kaffebryggare i rostfritt stål. Om du föredrar en mer klassisk stil kan du välja en vit eller svart modell. Alla färger har samma högkvalitativa finish och den eleganta designen som är typisk för OBH Nordica.

Specifika modeller av OBH Nordica kaffebryggare

Specifika modeller av OBH Nordica kaffebryggare

Blooming kaffebryggare - Snygg design med glaskanna

Blooming Kaffebryggare kombinerar innovativa teknologier och smarta funktioner för att erbjuda en överlägsen kaffeupplevelse. En av de mest framstående funktionerna är Blooming-funktionen, som lyfter fram kaffets naturliga sötma genom att först blötlägga det malda kaffet och frigöra koldioxid före bryggningen. Denna process minskar surheten i kaffet och ger en rundare arom och fylligare smak.

Hur många koppar kaffe gör Blooming? Andra funktioner och fördelar

Kaffebryggare är också känd för sin snabbhet och effektivitet. Den kan brygga upp till 10 koppar kaffe på bara 7 minuter, vilket gör det till en idealisk lösning för större hushåll eller arbetsplatser.

Förutom dessa, erbjuder den även en rad användarvänliga funktioner som:

 • Automatisk avstängning: För att spara energi och öka säkerheten stänger maskinen automatiskt av sig efter 40 minuter.
 • Timerfunktion: Du kan programmera maskinen att starta bryggningen vid en specifik tid, perfekt för att vakna upp till doften av färskt kaffe.
 • Enkel rengöring: Maskinen är designad för enkel rengöring, vilket hjälper till att hålla den i bästa skick och förlänga dess livslängd.
Heritage Kaffebryggare

Heritage Kaffebryggare

Funktioner och fördelar

Heritage Kaffebryggare är en premiummodell som erbjuder flera unika funktioner och fördelar. En av dess mest framträdande funktioner är dess förmåga att brygga upp till 10 koppar på en gång, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för större hushåll eller arbetsplatser. Med en kapacitet på 1,25 liter och en timerfunktion som kan förprogrammeras upp till 24 timmar i förväg, kan du alltid ha ditt kaffe redo när du behöver det. Heritage-modellen har även en Pre-Fusion-funktion som ger en starkare smak och optimal arom, särskilt när du brygger mindre mängder kaffe. Dess antidroppfunktion garanterar en ren och enkel användning.

Duo Tech 2 Kaffebryggare

Duo Tech 2 Kaffebryggare

Funktioner och fördelar

Duo Tech 2 Kaffebryggare är ett robust och användarvänligt alternativ för de som behöver brygga stora volymer kaffe snabbt och effektivt. Denna modell skiljer sig ut med sin dubbla bryggningssystem, vilket innebär att du kan brygga upp till 20 koppar kaffe på en gång, vilket är perfekt för stora familjer eller sociala sammankomster. Dessutom säkerställer aromafunktionen optimal smak även vid bryggning av mindre mängder kaffe.

Duo Tech 2 är också väldigt praktisk. Den har separata på/av-knappar med indikatorlampor för varje sida, vilket gör det enkelt att styra bryggprocessen. Dessutom har den en svängbar filterhållare med droppstoppfunktion, vilket bidrar till en enkel användning och rengöring.

Denna modell kommer i en stilfull svart färg och har en kapacitet för en vattentank på 2 liter. Dess effekt är på 1100 W och den har en automatisk avstängningsfunktion efter 40 minuter, vilket ökar både säkerhet och energieffektivitet.

Coffee Prio Liten Kaffebryggare

Coffee Prio Liten Kaffebryggare

Funktioner och fördelar

Coffee Prio Liten Kaffebryggare är en kompakt och stilren kaffebryggare som passar perfekt till mindre hushåll eller för de stunder när du bara vill njuta av en kopp kaffe. Med sin kapacitet på 0,75L, kan detta lilla kraftpaket brygga upp till 6 koppar av din favoritdryck.

Denna kaffebryggare erbjuder dessutom flera tekniska funktioner för att förbättra din kaffebryggupplevelse. För det första är den utrustad med en varmhållningsfunktion som håller ditt kaffe varmt efter bryggningen. För det andra har den en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen efter 40 minuter, vilket bidrar till både säkerhet och energieffektivitet. Slutligen har Coffee Prio Liten även droppstopp-funktion som förhindrar kaffedroppar från att hamna på värmeelementet.

Dessutom är den designad med klassiskt svart och rostfritt stål, vilket gör den till en snygg och modern tillägg till alla kök.

Vad säger våra kunder om:

 • Blooming Kaffebryggare
  Blooming Kaffebryggare är en favorit bland kunderna och det finns flera anledningar till detta. En unik egenskap som ofta nämns i recensionerna är dess Blooming-funktion.  Användarvänligheten uppskattas också, med funktioner som automatisk avstängning efter 40 minuter för att öka säkerheten. Dessutom har maskinen förmågan att brygga upp till 10 koppar kaffe på bara 7 minuter, vilket gör den både snabb och effektiv. Designen på Blooming Kaffebryggare får också mycket beröm. Med sin stilrena och eleganta design passar den in i alla typer av kök. Men vad är det då som gör att kunderna verkligen älskar denna kaffebryggare? Det är kaffets smak. Recensionerna talar om för oss att Blooming Kaffebryggare levererar ett kaffe med exceptionell arom och perfekt smak.
 • Heritage Kaffebryggare
  Heritage Kaffebryggare får likaså positiva omdömen från kunder. Kunderna uppskattar den höga kapaciteten, med möjlighet att brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången. Timerfunktionen som gör det möjligt att förprogrammera bryggningen upp till 24 timmar i förväg är också uppdkattad. Denna funktion gör det enkelt att ha färskt kaffe klart precis när du vill ha det. En annan populär funktion är antidroppfunktionen, som gör det möjligt att ta bort kaffekannan under bryggprocessen utan att det droppar kaffe på värmeelementet. Enligt kunderna, levererar Heritage Kaffebryggare ett starkt och välsmakande kaffe, vare sig det är en hel kanna eller bara 1-4 koppar. Dessutom, uppskattas den för dess eleganta och tidlösa design i rostfritt stål.
 • Duo Tech 2 Kaffebryggare
  Duo Tech 2 Kaffebryggare mottar positiva omdömen från kunderna för sin kapacitet att brygga upp till 20 koppar kaffe snabbt och effektivt. Det är en robust och användarvänlig maskin som uppskattas särskilt av de som behöver brygga stora mängder kaffe. Den automatiska avstängningen efter 40 minuter uppskattas för ökad säkerhet och energieffektivitet. Dessutom nämner kunderna att maskinen är idealisk för storfamiljer och festliga tillfällen, då behovet av kaffe är större. Kunderna värderar också möjligheten att brygga både vanligt och koffeinfritt kaffe samtidigt.
 • Coffee Prio Liten Kaffebryggare
  Kunderna uppskattar Coffee Prio Liten för dess kompakta storlek och effektivitet. Särskilt för mindre hushåll eller för de tillfällen när man bara vill ha en kopp kaffe, anses denna maskin vara ett praktiskt och stilrent alternativ. Den klassiska svarta och rostfria ståldesignen får beröm för att vara ett modernt och elegant tillägg till köket. Maskinens kapacitet, att brygga upp till 6 koppar kaffe, nämns också som en fördel. Dessutom uppskattas funktionerna som automatisk avstängning och droppstopp, vilket gör användningen smidigare och mer säker.
Slutsats: Varför välja en OBH Nordica kaffebryggare

Slutsats: Varför välja en OBH Nordica kaffebryggare

Att välja en OBH Nordica kaffebryggare kan vara ett klokt val av flera anledningar:

 1. Kvalitet och tillförlitlighet: OBH Nordica är ett känt varumärke känt för att tillverka högkvalitativa produkter. Våra kaffebryggare är välbyggda och tillförlitliga, vilket gör dem till ett pålitligt val för ditt morgonkaffe.

 2. Design och användarvänlighet: OBH Nordica kaffebryggare har en modern och elegant design, vilket gör dem tilltalande för köket. Dessutom är många av våra modeller användarvänliga med tydliga knappar och inställningar.

 3. Funktioner och variation: OBH Nordica erbjuder ett brett utbud av kaffebryggare med olika funktioner och kapaciteter för att passa olika behov och preferenser. Oavsett om du föredrar en enkel bryggare för en eller två koppar eller en mer avancerad modell med programmerbara inställningar, finns det något som passar.

 4. Prisvärdhet: OBH Nordicas kaffebryggare är prisvärda och erbjuder bra valuta för pengarna utan att tumma på kvaliten.

Sammanfattning: Våra kaffebryggare är ett attraktivt val för kaffeälskare som letar efter en pålitlig, användarvänlig och prisvärd bryggare med snygg design.

Vilken glaskanna ska jag köpa till min Blooming-bryggare?

Vilken glaskanna ska jag köpa till min Blooming-bryggare?

Om du behöver en ny glaskanna till din Blooming-bryggare kontaktar du kundservice om ärendet täcks av garanti. Önskar du köpa en glaskanna eller om garantin gått ut så kontaktar du JF Service

Blooming Glaskanna 

Blooming reservdelar

Användarvänlig, Enkel och Elegant 

OBH Nordicas kaffemaskiner är utformade för att vara lätta att använda. Med en enkel och elegant estetik som passar perfekt i alla kök och den stora kraften i dess lilla motor så att du kan njuta av en kopp kaffe på ett ögonblick. Dessutom tillåter dess droppstoppssystem att kaffe serveras medan maskinen är igång.

Du behöver inte längre slösa tid på att vänta på ditt kaffe

Glöm de traditionella kaffebryggarna där du måste hålla ett öga på tillagningen eller vänta medan kaffet värms upp och njut av det automatiska avstängningssystemet som håller kaffet vid idealisk temperatur. Det finns även timerfunktionalitet som kan ställas in hela 24 timmar innan kaffet ska vara klart. Fortsätt med dina dagliga aktiviteter medan du gör ditt kaffe, eller till och med lämna ditt hus utan oro för att du lämnade kaffebryggaren påslagen.

Hemligheten ligger i detaljen

Alla dessa tekniska egenskaper gör OBH Nordicas kaffemaskiner till en av de bästsäljande kaffemaskinerna. Din kaffemaskin från OBH Nordica är genomtänkt ända ner till minsta detalj, från färgen till interiören. Vi utvecklar våra produkter med dig och dina behov i åtanke.

Vi tror på kraften i enkelheten

Njut av en mysig helgfrukost eller fika och lämna allt till din kaffemaskin från OBH Nordica. Få ut det mesta av din tid hemma. Ta bara ut kopparna när kaffet är klart, servera det till fikat med din familj och vänner.