Blender, High Speed Blender, To-Go Blender - Hitta rätt blender för dig

Smarriga smoothies, varma soppor, hemmagjord mandelmjölk och nice creams. Vad vill du använda din blender till?

Hur fungerar en vakuumblender?

Genom att luften hålls utanför behållaren bibehålls fler antioxidanter! Din smoothie får även jämnare textur, finare färg och tydligare smak.

Bästa blendern 2021

Att ha en blender i köket är inget nytt och idag betyder en blender inte enbart en smoothie. Med det sagt gillar vi fortfarande smoothies!
Vi tipsar här om tre olika slags blenders, förklarar vad de kan göra och hjälper dig välja rätt. De brukar nämligen delas in i följande:

  1. "Vanlig blender" - En vanlig blender kan ta dig ganska långt. Förutom smoothies kan den ofta krossa is och med förinställda program är våra blenders lättanvända. Missa till exempel inte vår Power Rocket, som kommer med en take away flaska, perfekt för gymmet eller frukost till jobbet!
     
  2. Höghastighetsblender eller en så kallad "high speed blender" är en blender vars blad gör minst 30 000 varv per minut. Det gör denna typ av blender väldigt kraftfull och den klarar att krossa små nötter och kärnor. Med en höghastighetsblender som Ultimate Blend kan du exempelvis göra din egen mandelmjölk.
     
  3. Vakuumblender är den senaste innovationen på blendermenyn. Våra vakuumblenders gör att din smoothie får jämnare textur, mer antioxidanter och får finare färg. Nyttigare och godare helt enkelt! Vi har flera sorters vakuumblenders, med och utan take away flaska. Dessutom borde du kolla in vår värsting UltraBlend Boost som är en höghastighetsblender som dessutom kan göra varm soppa direkt i kannan, vakuumblenda din smoothie och mycket mer.