Mer än bara smoothies

Köket är alltid ett centrum för aktivitet, och när livet blir alltmer hektiskt kommer du att uppskatta din mixer mer än någonsin. Du hittar maskiner i olika designer och med olika hastigheter och funktioner. En speciell egenskap hos varje maskin är att behållaren och bladen är gjorda av förstklassiga material som rostfritt stål, och alla håller hög kvalitet för att du ska kunna få ett förstklassigt resultat. I utbudet av maskiner så finns billigare varianter, så att alla som vill kan njuta av goda och hälsosamma frukt- och grönsakssmoothies.

Infiny Mix+

Kraftfull och mångsidig blender

Infinymix+ är en höghastighetsblender med kraftfull 1600-watts motor och 6 skarpa titaniumbelagda blad för effektiv mixning. Styrkan på motorn är en viktig specifikation, men även kvaliteten och formen på bladen. Powelix bladteknologi säkerställer optimal skärvinkeln och utformning på bladen, därför kan Powelix bladteknologi i kombination med en kraftfull motor ge krämiga resultat varje gång.

Köp här

Infiny Mix+

Kraftfull motor på 1600 watt

Styrkan på motorn är en viktig specifikation, men även kvaliteten och formen på blade... Styrkan på motorn är en viktig specifikation, men även kvaliteten och formen på bladen. Powelix bladteknologi säkerställer optimal skärvinkeln och utformning på bladen, därför kan Powelix bladteknologi i kombination med en kraftfull motor ge krämiga resultat

6 titanbelagda Powelix-knivar

Powelix Life bladteknologi innebär att bladen även är Titanium belagda och varar upp ... Powelix Life bladteknologi innebär att bladen även är Titanium belagda och varar upp till två gånger längre än vanliga Powelix-blad.

Digital skärm

Välj från blenderns olika program på den digitala skärmen: smoothie-, iskross-, sorbe... Välj från blenderns olika program på den digitala skärmen: smoothie-, iskross-, sorbet- och dessertprogram.

Stor kanna

Blenderkannan rymmer 1,75 liter och take away-flaskan rymmer 600 ml.

2-in-1 blender

Skapa både smoothies och juicer med Blendforce with Juice Jar. Blendern har 2 hastigheter, pulsfunktion och dess 6 skarpa blad gör krämiga smoothies snabbt.

Lättanvänd smoothieblender

Smoothieblender är en mindre blender där du mixar direkt i en take away behållare. Behållaren har en drickpip som gör den både säker och enkel att dricka ur. Njut av en hälsosam och välsmakande smoothie i farten.

Mer än bara smoothies

Smoothie mixer eller smoothieblender är perfekt när du ska mixa ihop en smarrig smoothie, men du kan också använda den till så mycket mer än så. Numera måste mixers och blenders göra mer än att bara mixa upp perfekta smoothies och färsk juice. Med rätt tillbehör kan du få till andra drycker, så som milkshake, eller varför inte varma soppor eller barnmat? På så sätt så kan du mixa något gott till alla i hemmet. Köket är alltid ett centrum för aktivitet, och när livet blir alltmer hektiskt kommer du att uppskatta din mixer mer än någonsin.

Maskinernas starka motor kan lätt blanda olika typer av livsmedel. Den kan användas för att hantera hårda och mjuka ingredienser, som frusna bär eller en övermogna bananer. Med en kraftfullare motor så kan du hacka och hantera många sorters livsmedel, även de lite tuffare.

Du hittar maskiner i olika designer och med olika hastigheter och funktioner. En speciell egenskap hos varje maskin är att behållaren och bladen är gjorda av förstklassiga material som rostfritt stål, och alla håller hög kvalitet för att du ska kunna få ett förstklassigt resultat. I utbudet av maskiner så finns billigare varianter, så att alla som vill kan njuta av goda och hälsosamma frukt- och grönsakssmoothies. Ska du mätta en hel familj, välj då en med stor kapacitet som är lätt att använda för att göra smoothies till flera personer.

Många löstagbara delar är säkra att diska i diskmaskin, och gör det bekvämt för dig vid rengöring efter användning.

Maskinerna är designade för att vara behändiga och lätta att använda

Produkten finns i olika modeller och med olika design och funktion för att passa just dina behov. En praktisk funktion är den pulsfunktion som gör att du enkelt kan krossa is. Mixa ingredienserna med is för att få till den perfekta konsistensen, eller bara få den iskall! Perfekt om du vill servera en god sorbet till dessert.

Med en vakkumblender hålls luften utanför behållaren och bibehåller fler antioxidanter! Din smoothie får även jämnare textur, finare färg och tydligare smak. Ingen oxidering innebär att starkare färger. Du får dessutom mer smak och arom och jämnare textur. När den är klar, så kan du ta loss behållaren och ta med den på språng.

Take away on the go

Våra mixers är utformad för enkel användning i din vardag. Med våra Go-mixers så kan du lätt mixa en smoothie som är redo att tas med i tillhörande take away flaska så fort den är klar. Bara på med locket och så har du en stärkande smoothie med dig i handen. Vi har BPA-fri plast i våra take away-flaskor med drickpip så att det både är lätt att dricka ur, och lätt att njuta av. Njut av en hälsosam och välsmakande smoothie i farten, precis vad du kan behöva inför en lång dag. Du kan dessutom ta med dig mer än smoothies om du vill det, den där soppan fungerar lika bra. Mixa, ta loss, sätt på locket och ge dig ut!

Har du missat att ”juica” är en grej? Då är det dags att hoppa på tåget. Sätt färg på din morgon med goda och smakrika juicer. Blanda frukt och grönsaker och testa dig fram för att hitta din favorit. Det är enkelt att göra juice med någon av våra maskiner. Blendforce with juice jar är en 2 i 1 mixer och juicepress som gör det enkelt att skapa både krämiga smoothies och en god klar juice. Den levereras med två olika behållare så att du kan skapa smoothies i den stora 1,25 liters blenderkannan, eller pressa färsk juice i den 1 liter stora juicekannan. Pulseringsfunktionen med två hastigheter gör att du enkelt kan variera konsistensen efter dina egna preferenser. De sex vassa knivarna gör det lätt att hantera frukt och grönsaker snabbt och enkelt. Maskinen är även enkel att rengöra med de avtagbara bladfästet, så det är inget som står mellan dig och nypressad juice till frukosten. Du lägger ned de frukter, grönsaker och smaksättningar i juicekannan som du önskar, och väljer sedan hastighet och kör igång. Med pushern extraheras juicen ut ur röret och direkt ned i ditt glas, eller flaska, och med juicebehållarens filter blir juicen blir tunn och klar.

En uppiggande och frisk kombination, som alltid går hem, är en mix av apelsin, morot, ingefära och lite chili, lika god till frukosten som på språng för att vakna till. Tips, lägg i några isbitar i din juice för att få den riktigt kyld och god.