Dammsugare med påse

Vi tycker att en dammsugare med påse ska vara enkel att använda, ge dig effektiv rengöring och helst inte låta för mycket. Därför har vi tagit fram både tysta och effektiva dammsugare. 

OBH Nordica dammsugare

Möt Silence Force, den effektivaste dammsugaren du aldrig hört. 

Silence Force+ Black bild_1 (1).jpg

Hund eller katt hemma?

Bli av med djurhår!
Med flera av våra dammsugare är det lätt att bli av med djurhår. Det kommer nämligen med en speciell borste som suger upp djurhåren effektivt från dina möbler. Enkelt!

Läs om vår klassificering av våra dammsugare

Vår långsiktiga produktutveckling är baserad på miljövänlighet och banbrytande prestanda i kombination med lägsta möjliga ljudnivå.

Som experter i branschen och med respekt för miljön strävar vi efter att använda så mycket återvinningsbara material som möjligt i våra produkter. Vår dammsugarranking och dess kriterier gör det enkelt för dig att välja rätt dammsugare för dina behov.*
Här förklarar vi de olika guldstjärnorna! En guldstjärna hänvisar till bästa resultat på valt kriterium.

174 - Bild 01 - SV.jpg

174 - Bild 02 - SV.jpg

*Användnings- och attitydstudie, studie av Papillon, av 4826 respondenter från Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien – 2018. Rowenta label (säljs under varumärket OBH Nordica i Norden) baserad på EU-förordning 666/2013 för att definiera parametrarna och tillhörande måttmetoder. För mer information se  www.rowenta.com

Tysta dammsugare med påse

Förenkla städningen med en riktigt bra dammsugare. Vi tycker att en dammsugare med påse ska vara enkel att använda, ge dig effektiv rengöring och helst inte låta för mycket. Vi erbjuder dammsugare med självförslutande dammsugarpåsar vilket gör att du slipper ha dammkontakt. Dessutom har vi tagit fram så tysta dammsugare att du slipper störa någon i hemmet. Och du, att få bort hundhår är enkelt! Flera av våra dammsugare kommer med en speciell Mini-Turbo-borste effektivt mot djurhår. Missa inte vår bästa dammsugare Silence Force+ Black, som förutom Mini-Turbo-borsten kommer med ytterligare 7 tillbehör. Silence Force+ utsågs till bäst i test av Råd&Rön juni 2019!