Effektiv lågförbrukningsmotor

Green Force dammsugare är tillverkade av 70% återvunnen plast och är extremt kraftfull på alla typer av golv, tack vare sin effektiva lågförbrukningsmotor.

NYHET

Ett bra val

Att välja en grön dammsugare innebär att du får en energisnål*, effektiv och hållbar produkt. Vår nya serie dammsugare Green Force är tillverkade i Normandie i Frankrike och har en hög grad av återvinningsbarhet på 82% och levereras i en ekologisk och 100% återvinningsbar förpackning.

Läs mer

Tänk miljösmart

Genom att välja en dammsugare från vår Green Force serie bidrar du inte bara till att vår miljö blir bättre utan du sparar också pengar. Två bra anledningar till att tänka miljösmart. Green Force  dammsugare består av upp till 70% återvunnen plast och har mycket hög återvinningsbarhet på 82%, samt att dammsugaren levereras i en ekologisk och 100% återvinningsbar förpackning. Att välja en grön dammsugare innebär att du får en energisnål, effektiv och hållbar produkt.

Avancerat HEPA filter

Smuts sugs in och ren luft kommer ut. Green Force dammsugares avancerade HEPA filter stoppar de allra minsta partiklarna såsom djurhår, kvalster, pollen och bidrar till ren luft. Det filtrerar upp till 99,98% vilket passar utmärkt för allergiker som är i stort behov av ren luft. 

Extremt tyst

Green Force seriens dammsugare är extremt tysta dammsugare, den med lägst ljudnivå i serien Silence classic har endast 65dB, vilket förenklar din vardag för du kan dammsuga närsomhelst utan att störa andra.

reparerbar-produkt-15.png          15 års åtagande för reparation

  Sedan den 1 januari 2022 satsar OBH Nordica på produktreparationer genom att utöka tillgängligheten av reservdelar för produkter 10 år efter inköpsdatum, reservdelar för nya produkter som lanseras 2022 samt för produkter som fortfarande är i produktion. Detta tillämpas på produkter som gått över sin garantiperiod och är ett viktigt steg I OBH Nordicas resa till att bidra till ett mer cirkulärart hushåll.

*Gäller på utvalda produkter

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2023-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer