Ingredienser
80 g | vit choklad |
500 g | kokosgrädde |
500 g | mjölk |
100 g | strösocker |
200 g | mangopuré |
10 | äggvitor |
6 | passionsfrukter |
Gör så här
-
Riv den vita chokladen i en skål.
-
I en kastrull, blanda kokosgrädden med mjölken och koka upp under omrörning
-
Tillsätt sockret, rör om och häll blandningen över den vita chokladen. Rör om.
-
Tillsätt mangopurén och blanda väl.
-
I en annan skål, vispa försiktigt äggvitorna (utan att vispa till maräng) och häll gradvis i smeten medan du rör om kontinuerligt.
-
Värm upp och häll i 6 stycken glas
-
Låt svalna och ställ de sedan i kylen
-
Låt de vila i kylen i minst 4 timmar innan servering
-
Som topping: Dela passionsfrukterna på mitten, skrapa ur fruktköttet och fördela i glasen.
Vad tyckte du om receptet?