Ingredienser
80 g | mascarpone |
1 | äggula |
1 | äggvita |
25 g | socker |
65 g | mango |
1 | passionsfrukt |
4 | savoiardikex |
2 | hallon |
Gör så här
-
Skala och tärna mangon
-
Separera äggulan från äggvitan.
-
Lägg äggulan och sockret i skålen. Vispa på medelhastighet under 1 minut.
-
Tillsätt mascarponen. Vispa i 30 sekunder.
-
Häll äggvitan i en ny skål och vispa på hög hastighet i ca 3 minuter.
-
När äggvitan är hård, vänd ner den försiktigt i smeten.
-
Häll en sked kräm i botten av små glas, lägg i ett savoiardikex, några mangotärningar och passionsfrukt. Täck med mascarponekräm, upprepa sedan och avsluta med ett lager mascarponekräm. Dekorera med några mangotärningar, passionsfrukt och ett hallon.
Vad tyckte du om receptet?