Söker du en hårfön?

Behöver du en stor, joniserande, proffsig hårfön eller en enkel variant i resemodell? Välj bland prisbelönta, kompakta eller hårfönar med lägre energiförbruking. Upptäck vårt breda sortiment av hårfönar!

Ta med salongskänslan hem

Excellent Pro från Björn Axén Tools har en borstlös motor som torkar håret 25% snabbare, ger en 50% längre livslängd och har en 30% lägre vikt.*

*Jämfört med likvärdig OBH Nordica hårfön med AC-motor.

Föna, dra in sladden och vik ihop!

Lilla och effektiva Fold & Rewind är perfekta resehårfönen

Styla ditt hår med omtanke

Artist Keratin Care är infuserad med keratin och tourmalin, som motverkar frissighet och adderar glans!

Välj rätt hårfön

Behöver du en stor och proffsig hårfön, eller en enkel variant i resemodell? Hos oss hittar du hårfönar i olika prisklasser, storlekar och med olika funktioner. Du hittar hårfönar från vårt eget märke OBH Nordica och serien Artist men även hårfönar från Björn Axén Tools by OBH Nordica.

Hur väljer du rätt hårfön?
Alla hårfönar drivs av en motor – antingen en DC eller en AC-motor. Generellt är en AC-motor kraftfullare men tyngre och en hårfön med AC-motor kostar ofta lite mer. En hårfön med AC-motor har generellt längre livstid. Hårfönar med DC-motor väger lite mindre och har en lite lägre livslängd. Bland resehårfönar är DC-motor vanligare och eftersom de är små och väger lite mindre är det ju utmärkt att ha i väskan! Vi har hopvikbara hårfönar och till och med hårfönar med indragbar sladd. För en större hårfön att ha hemma har vi istället extra långa sladdar, upp till 3 m. Bland hårfönar är det standard att det finns ett par olika värmelägen, hastighetslagen och kalluftsfunktion. Förutom motor är det skillnad på olika hårföners munstycken och vad som är bäst munstycke beror på hur du vill styla ditt hår. Kolla på våra olika hårfönar och välj ut vad som passar dig bäst!