Vi har flera olika hårfönar, prisvärda och värda till ett proffs

Behöver du en stor, joniserande, proffsig hårfön eller en enkel variant i resemodell? Välj bland prisbelönta, kompakta eller hårfönar med lägre energiförbruking. Upptäck vårt breda sortiment av hårfönar!

Ta med salongskänslan hem

Köp rätt hårtork och få salongkänsla varje dag. Välj bland vårt eget märke OBH Nordica och serien Artist, men även från Björn Axén tools by OBH Nordica. Flera av våra hårfönar är prisbelönta, välj den fön du vill ha och garantera ett bra resultat.

Letar du efter den perfekta hårtorken för att ta hand om ditt frissiga, lockiga eller raka hår? Oavsett frisyr så har vi ett sortiment av hårtorkar ger dig salongslooken och ett professionellt resultat hemma. Välj mellan ett antal alternativ, inklusive modeller som är lätta och lätta att transportera. Vi har allt från en enkel resemodell till en stor joniserande professionell hårtork. Med joniseringsfunktionen så motverkar du statisk elektricitet och ditt hår glansigt och mjukt.

En diffuser för volym ger dig maximal valmöjlighet att styla ditt hår till önskat resultat. Björn Axén Tools Excellent Pro cool-funktion fixar din frisyr som du vill. Styr det luftflöde som kommer från fönen, välj mellan varm och kall luft och hur starkt utblås du vill ha. Vi vet att styrka kommer inifrån så för dig med slitet hår och som behöver lite extra hårvård, massera hårbotten med rätt munstycke för att skapa blodcirkulation. Detta hjälper att bygga upp din kvalitet igen så ditt hår kan växa och bli starkare. Kombinera nytta med nöje, och få huvudmassage när du ska föna ditt hår.

Köp travel hair dryer till resan

Vi har flera modeller anpassade för resa. Dem är lätta att vika ihop och lätta i vikt. Alla känner säkert igen sig att ha stått på ett hotellrum och försökt blåsa håret med hotellens hårfönar och stått i minst 3 gånger så lång tid som det tagit hemma. Med våra Björn Axén Tools Flow Travel Hairdryer har du bättre effekt och får håret torrt mycket snabbare.

Dessa hårtorkar är dessutom de i vårt segment som ligger lägst i pris, men du får mycket funktion i en billig hårfön

Rätt teknik med tips från proffsen

Björn Axén Tools by OBH Nordica är utvecklat för du ska kunna använda verktygen både i din vardag och i professionell användning. Utforska serien från Björn Axén som har kunskap utvecklat sen 60-talet för perfektion. Med olika hastigheter, turbo och tillbehör så kan det vara skönt att veta att du kan få stylingtips från frisörer hos Björn Axen oavsett om du vill ha mer volym eller bara ett slätt fint och fräscht hår. Kolla våra videos på vår hemsida eller besök vår youtube-kanal.

Välj rätt hårfön

Behöver du en stor och proffsig hårfön, eller en enkel variant i resemodell? Hos oss hittar du hårfönar i olika prisklasser, storlekar och med olika funktioner. Du hittar hårfönar från vårt eget märke OBH Nordica och serien Artist men även hårfönar från Björn Axén Tools by OBH Nordica.

Hur väljer du rätt hårfön?
Alla hårfönar drivs av en motor – antingen en DC eller en AC-motor. Generellt är en AC-motor kraftfullare men tyngre och en hårfön med AC-motor kostar ofta lite mer. En hårfön med AC-motor har generellt längre livstid. Hårfönar med DC-motor väger lite mindre och har en lite lägre livslängd. Bland resehårfönar är DC-motor vanligare och eftersom de är små och väger lite mindre är det ju utmärkt att ha i väskan! Vi har hopvikbara hårfönar och till och med hårfönar med indragbar sladd. För en större hårfön att ha hemma har vi istället extra långa sladdar, upp till 3 m. Bland hårfönar är det standard att det finns ett par olika värmelägen, hastighetslagen och kalluftsfunktion. Förutom motor är det skillnad på olika hårföners munstycken och vad som är bäst munstycke beror på hur du vill styla ditt hår. Kolla på våra olika hårfönar och välj ut vad som passar dig bäst!