Återskapa salongslooken

Letar du efter den perfekta hårtorken för att ta hand om ditt frissiga, lockiga eller raka hår? Oavsett frisyr så har vi ett sortiment av hårtorkar ger dig salongslooken och ett professionellt resultat hemma.

Björn Axén Tools

Ultimate Experience Hårfön

Vårda ditt hår på djupet med vår unika och enastående hårfön Ultimate Experience Hair Dryer – stimulera din hårbotten och märk skillnaden! Den här hårfönen omvandlar en salongsexklusiv hårvårdsrutin till något som alla kan göra hemma. Hårfönen är utformad för att torka håret, jobba upp volym och stimulera ny hårväxt – samtidigt!

Köp här

Ultimate experience Hårfön

Active Scalp Revitalizer

Ett munstycke med massagefingrar som stimulerar blodcirkulationen och syresättningen ... Ett munstycke med massagefingrar som stimulerar blodcirkulationen och syresättningen i hårbotten. Du får en hårbottenmassage samtidigt som håret torkar och bygger upp volymen du vill ha.

BLDC motor

En 2200W BLDC motor håller längre samt har ett högt lufttryck. Den har en låg ljudniv... En 2200W BLDC motor håller längre samt har ett högt lufttryck. Den har en låg ljudnivå samtidigt som den är lätt i handen utan att tumma på effektiviteten så att du på ett ergonomiskt och enkelt sätt kan skapa den volym du önskar.

Care Thermo

jonisk generator som motverkar statisk elektricitet och en smart care thermo-inställn... jonisk generator som motverkar statisk elektricitet och en smart care thermo-inställning som skyddar håret mot slitage och värme. Hårfönens sex inställningar gör den extra anpassningsbar till olika hårtypers specifika behov

Vikbart handtag

Gör den lättare att förvara i badrumsskåpet eller ta med i resväskan. För att ge dig ... Gör den lättare att förvara i badrumsskåpet eller ta med i resväskan. För att ge dig större frihet att röra dig i rummet medan du torkar ditt hår är sladden 3 meter lång.

Återskapa salongslooken

Letar du efter den perfekta hårtorken för att ta hand om ditt frissiga, lockiga eller raka hår? Oavsett frisyr så har vi ett sortiment av hårtorkar ger dig salongslooken och ett professionellt resultat hemma. Välj mellan ett antal alternativ, inklusive modeller som är lätta och lätta att transportera. Vi har allt från en enkel resemodell till joniserande professionella hårtorkar. 

 

Köp travel hair dryer till resan

Vi har flera modeller anpassade för resa. Dem är lätta att vika ihop och lätta i vikt. Alla känner säkert igen sig att ha stått på ett hotellrum och försökt blåsa håret med hotellens hårfönar och stått i minst 3 gånger så lång tid som det tagit hemma. Med våra Björn Axén Tools Flow Travel Hairdryer har du bättre effekt och får håret torrt mycket snabbare.

Dessa hårtorkar är dessutom de i vårt segment som ligger lägst i pris, men du får mycket funktion i en billig hårfön

Rätt teknik med tips från proffsen

Björn Axén Tools by OBH Nordica är utvecklat för du ska kunna använda verktygen både i din vardag och i professionell användning. Utforska serien från Björn Axén som har kunskap utvecklat sen 60-talet för perfektion. Med olika hastigheter, turbo och tillbehör så kan det vara skönt att veta att du kan få stylingtips från frisörer hos Björn Axen oavsett om du vill ha mer volym eller bara ett slätt fint och fräscht hår. Kolla våra videos på vår hemsida eller besök vår youtube-kanal.

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2022-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer