Björn Axen tools

Professionella hårstylingverktyg framtagna i samarbete med frisörföretaget Björn Axén

 

Upplev salongskänsla

Björn Axén är ett av Sveriges mest framgångsrika frisörföretag och hårvårdsvarumärken. Sedan många är tillbaka är Björn Axén även Kungliga Hovleverantörer. Vi på OBH Nordica började samarbeta med Björn Axén och tillsammans med Björn Axéns stylister tog vi fram stylingverktyg med tydlig inspiration från frisörstolen. 

Inspiration från frisörsalongen

En serie hårstylingverktyg med tydlig inspiration från frisörsalongen, framtagna i samarbete med experterna på framgångsrika frisörföretaget Björn Axén - det är Björn Axén Tools by OBH Nordica. 

Plattång som glider smidigt

Med sina specialutformade plattor glider OBH Nordica Ultimate Experience plattång smidigt igenom håret. Plattången har en avancerad temperaturteknologi som kallas thermocontrol, så att håret värms skonsamt för att undvika slitage. Plattången har även utrustats med 3D plattor som justeras efter trycket av din hand för att släta ut håret när du plattar och för att skapa en extra glans. 

Automatisk locktång

Genius Curler är den smarta locktången som känner av din hårlängd och anpassar locken efter ditt hår. Locktången rullar in ditt hår åt valfritt håll och piper till när den är färdig. Vill du locka håret själv kan du stänga av det automatiska läget. Locktången har en lång 3 meters sladd och inställbar temperatur i tre lägen samt en auto off funktion. 

 

Upptäck Björn Axén hårfönar

Välj rätt hårfön

Björn Axén by OBH Nordicas hårfönar är utvecklade för du ska kunna använda verktygen både till vardag och i professionell miljö. Vår nya revolutionerade böjbara hårfön Ultimate Experience stimulerar blodcirkulationen och syresättningen i hårbotten tack vare dess avtagbara munstycke. BLDC motorn gör hårfönen både tyst och effektiv men även smidig tack vare den lätta vikten och det böjbara handtaget. 

Hitta rätt hårverktyg med Björn Axén tools by OBH Nordica

Björn Axén är ett av Sveriges mest framgångsrika frisörföretag och hårvårdsvarumärken. Sedan många är tillbaka är Björn Axén även Kungliga Hovleverantörer. Vi på OBH Nordica började samarbeta med Björn Axén och tillsammans med Björn Axéns stylister tog vi fram stylingverktyg med tydlig inspiration från frisörstolen. Det skulle vara lätt att få till den lyxiga känslan hemma, tänkte vi. Idag är Björn Axén Tools by OBH Nordica en hel serie av professionella stylingverktyg. Här finns allt från prisvinnande värmeborsten Magic Style Brush, till Björn Axén Tools plattång, locktång, hårfön och varmluftsborste. Vi utökar sortimentet kontinuerligt med högkvalitativa nyheter inom styling för alla hår och frisyrer. Hitta din favorit här

BAT By OBH Logotype.jpg