Inspiration för skönhet och välbefinnande

Idag är OBH Nordicas Björn Axén Tools en komplett serie professionella designverktyg och Björn Axén är sedan många år leverantör till Kungliga Hovet. I vårt utbud ingår den prisbelönta värmeborsten Magic Style Brush samt Björn Axén Tools plattång, papiljol, hårtork och varmluftsborstar. Vi utökar ständigt vårt utbud med högkvalitativa, snygga nyheter

Behöver du inspiration? Vi delar med oss av värdefulla tips från Björn Axéns frisörer

Upplev salongkänsla

Letar du efter den en hårtork för att vårda ditt frissiga, lockiga eller raka hår? Oavsett frisyr så har vi ett brett sortiment av hårtorkar som hjälper dig att skapa salongslooken och ett professionellt resultat hemma. I sortimentet har vi allt från en enkel resemodell till hårfönar av Björn Axén Tools som riktar sig till en mer proffessionell användare.

Varmluftsborste med keratin & tourmalin

Artist Keratin Care är hot air stylern som stylar ditt hår med omtanke. Hot Air Stylern är infuserad med keratin och tourmalin som motverkar frissighet, gör håret silkeslent och adderar extra glans. Varmluftsborsten har 3 olika värmelägen och en cool-funktion samt 2 olika borsthuvuden, en volymborste (ø 30 mm) och en värmeborste (ø 35 mm).

Styla ditt skägg

Björn Axén Tools Beard & Hair Grooming Kit är ett proffesionellt barberkit framtagen av stylister på Björn Axén. Kitet innehåller en skäggtrimmer och tillbehör för styling av skägg och mustasch. Skäggtrimmern kommer med två olika kammar och i kitet får du även med en mustaschsax, en borste och ett hårt reseetui. 

Personvågar i nordisk design

Personvågar med högsta tillförlitlighet är viktigt för oss. Därför har vi tagit fram ett sortiment som inte bara håller kvalité, utan även har en snygg design för att kunna fungera som en inredningsdetalj i ditt badrum.