Ingredienser
2 msk | neutral olja |
500 g | nötkött skuret i stora kuber |
1 | lök, hackad |
4 | vitlöksklyftor, hackade |
2 | röda paprikor (i strimlor) |
2 msk | mjöl |
4 dl | krossade tomater |
4 dl | grönsaksbuljong |
2 tsk | rökt paprika |
1 | örtbukett |
Salt, peppar |
Gör så här
-
Öppna locket, tillsätt olja. Starta tillagningen. Program SAUTÉ i 12 minuter vid 160°C.
-
Tillsätt köttet och bryn i 5 minuter
-
Tillsätt lök, vitlök och paprikor. Stek i 5 minuter.
-
Tillsätt mjölet och blanda väl. Tillsätt resten av ingredienserna. Koka upp tills det tjocknar.
-
Stoppa programmet och stäng locket.
-
Starta tillagningen. Program SLOW-COOK i 12 timmar vid 80°C.
-
Öppna locket försiktigt och justera kryddningen om det behövs.
Vad tyckte du om receptet?