Ingredienser
500 g | tomater, 4 olika sorter |
2–3 | vitlöksklyftor |
½ knippe | basilika |
¼ knippe | oregano |
2 tsk | socker |
1 msk | vinäger |
Salt – flingor eller grovt | |
Nymalen svartpeppar | |
spaghetti | |
50 g | riven parmesanost |
Färska basilikablad |
Gör så här
-
Tvätta tomaterna och skär dem i mindre bitar
-
Skiva vitlöken och grovhacka örterna
-
Vänd samman alla ingredienser i en skål och smaka av med salt och peppar
-
Häll över i en påse, vik ihop påsen och lägg den i ytterligare en påse med förslutningen nedåt och vakuumförpacka
-
Tillaga i en förvärmd sous vide- maskin eller i en gryta vid 85 grader i 20 minuter
-
Servera tomaterna med pasta, parmesan och färska basilikablad
Vad tyckte du om receptet?