Ingredienser
| 500 g | tomater, 4 olika sorter |
| 2–3 | vitlöksklyftor |
| ½ knippe | basilika |
| ¼ knippe | oregano |
| 2 tsk | socker |
| 1 msk | vinäger |
| Salt – flingor eller grovt | |
| Nymalen svartpeppar | |
| spaghetti | |
| 50 g | riven parmesanost |
| Färska basilikablad |
Gör så här
-
Tvätta tomaterna och skär dem i mindre bitar
-
Skiva vitlöken och grovhacka örterna
-
Vänd samman alla ingredienser i en skål och smaka av med salt och peppar
-
Häll över i en påse, vik ihop påsen och lägg den i ytterligare en påse med förslutningen nedåt och vakuumförpacka
-
Tillaga i en förvärmd sous vide- maskin eller i en gryta vid 85 grader i 20 minuter
-
Servera tomaterna med pasta, parmesan och färska basilikablad