Ingredienser
4 | rostade hamburgerbröd |
Blandade grönsaker | |
4 msk | majonnäs |
25 ml | olivolja |
2 | vitlöksklyftor, hackade |
30 g | tomatpuré |
15 g | vetemjöl |
10 ml | äppelcidervinäger |
160 ml | öl |
75 ml | grönsaksbuljong |
½ | lime, saften |
½ msk | flytande honung |
2 msk | barbecuesås |
½ tsk | chiliflingor |
½ msk | rökt paprikapulver |
3 | kycklinglår |
Salt, peppar |
Gör så här
-
Blanda olivoljan, vitlöken och tomatpurén i skålen. Starta tillagningen.
-
Tillsätt mjölet. Blanda, häll sedan i äppelcidervinäger, öl, buljong, citronsaft, honung och barbecuesås. Blanda väl.
-
Öppna locket, koka tills det tjocknar. Program: SAUTÉ-SLOW COOK i 20 minuter vid 160°C.
-
Tillsätt chiliflingor, paprika och kycklinglår. Blanda väl. Starta tillagningen. Program: SLOW COOK i 8 timmar vid 80°C.
-
Öppna locket försiktigt.
-
Bena ur och strimla kycklinglåren. Tillsätt köttet i såsen och blanda väl.
-
Montera hamburgarna med blandade grönsaker och njut.
Vad tyckte du om receptet?