Ingredienser
8 x 100 g | kycklingklubbor |
2 tsk | medelhavskryddor |
2 | zucchinis (2 cm kuber) |
1 | aubergine (2 cm kuber) |
1 | röd paprika (2 cm kuber) |
1 | grön paprika (2 cm kuber) |
2 | salladslökar, skivade |
4 | vitlöksklyftor, hackade |
4 msk | olivolja |
2 tsk | fänkålsfrön |
Salt, peppar | |
2 msk | olivolja |
2 tsk | kapris |
2 msk | svarta oliver |
Gör så här
-
Blanda kycklingen med kryddorna och olivoljan. Ställ åt sidan för att marinera.
-
Installera omrörningspaddeln i botten av skålen. Lägg alla ingredienser för toppingen i skålen. Placera flerfunktionsgallret i hög position. Arrangera kycklingklubborna.
-
Starta tillagningen. Program: CRISPY MEAL i 20 minuter vid 180°C (förvärmningstiden läggs automatiskt till).
-
När timern visar 10 minuter, öppna locket försiktigt och vänd klubborna för jämn tillagning. Avsluta tillagningen.
-
Ta bort kycklingen och sedan flerfunktionsgrillen från skålen, använd ugnsvantar.
-
Tillsätt kapris och oliver till grönsakerna. Blanda och njut.
Vad tyckte du om receptet?