Ingredienser
600 g | fläskytterfilé |
1 msk | neutral olja |
10 g | smör |
300 g | potatis (2 cm kuber) |
1 | morot (2 cm skivor) |
3 | schalottenlökar, skalade |
2 msk | balsamvinäger |
1 msk | äppelcidervinäger |
1 msk | brunt socker |
1 msk | sojasås |
½ msk | vetemjöl |
1 tsk | vitlökspulver |
150 ml | grönsaksbuljong |
5 | färska salviablad |
Salt, peppar |
Gör så här
-
Tillsätt olja och smör i skålen. Bryn köttet i 3 minuter på varje sida. Program SAUTÉ i 12 minuter vid 180°C.
-
Tillsätt resten av ingredienserna och koka upp tills såsen tjocknar. Stoppa programmet.
-
Stäng locket. Starta tillagningen. Program SLOW COOK i 12 timmar vid 90°C.
-
Öppna locket försiktigt och servera varmt.
Vad tyckte du om receptet?