Ingredienser
| 2 auberginer | |
| 1 lök | |
| 2 vitlöksklyftor | |
| 2 msk tandoori masala-pasta | |
| 6 rädisor | |
| 4 salladslökar | |
| ½ knippe koriander | |
| Jordnötter | |
| Salt – flingor eller grovt koksalt | |
| Nymalen svartpeppar | |
| 2 limefrukter, skurna i halvor | 
Gör så här
- 
                                        Skär upp auberginerna på längden, och skär sedan kors och tvärs i köttet utan att skära igenom. Strö över lite salt 
- 
                                        Skala lök och vitlök och blanda dem med tandoori masala-pasta. 
- 
                                        Fördela blandningen på auberginehalvorna 
- 
                                        Häll över i en påse, vik ihop påsen, lägg den i ytterligare en påse med förslutningen nedåt och vakuumförpacka 
- 
                                        Tillaga auberginerna i en förvärmd sous vide-maskin eller i en gryta vid 85 grader i 30 minuter 
- 
                                        Skär rädisorna på längden i tunna skivor, skiva salladslöken fint och grovhacka koriandern. Blanda ihop till en sallad 
- 
                                        Servera auberginerna med salladen, strö över hackade jordnötter och servera med lime 
- 
                                        Tips: Kan även lagas med stora squash 
