Ingredienser
| 600 g fläskfilé, putsad | |
| ½ knippe rosmarin | |
| 800 g butternutpumpa | |
| 400 g kantareller | |
| 50 g smör | |
| ¼ knippe salvia | |
| Bredbladig persilja | |
| Salt – flingor eller grovt koksalt | |
| Nymalen svartpeppar |
Gör så här
-
Krydda köttet ordentligt med salt och svartpeppar. Packa in köttet i rosmarinkvistar, bind med köttsnöre
-
Lägg köttet i påsen och vakuumförpacka det
-
Tillaga i en förvärmd sous vide- maskin eller i en gryta vid 60 grader i 2 timmar
-
Skala pumpan, avlägsna kärnorna, skär pumpan i 3x3 cm stora bitar
-
Rensa svampen noggrant och slunga den i en salladsslunga
-
Lägg svampen, pumpan, salvia, smör, salt och peppar i en påse och vakuumförpacka. Låt det dra tillsammans med köttet i 30 minuter
-
Ta ut köttet ur påsen och stek upp det snabbt i en varm stekpanna i 1 msk olja. Skör köttet i grova skivor, lägg upp på ett fat och servera med svamp och pumpa. Strö över persilja. Servera med bröd.