Fish & Chips

6 personer

Ingredienser
  • 6 torskfiléer (100-125 g)
  • 7 msk mjöl
  • 7 msk ströbröd
  • 3 æg
  • 50 g smör
  • 1 knippe av dragon
  • 75 g majonnäs
Gör så här
  1. Torka fiskbitarna med hushållspapper. Smaka av med salt och peppar. Vispa äggen i en skål.

  2. Digital version: Doppa 2 torskfiléer i mjölet, sedan i ägget och täck i ströbröd. Lägg dem i din Easy Fry-korg. Toppa med 2 nypor smör och koka i FISH MODE i 12 minuter. Upprepa med de andra fiskbitarna.

  3. Mekanisk version: Doppa 2 fiskfiléer i mjölet, sedan ägg och täck med ströbröd. Lägg dem i din Easy Fry korg. Toppa med 2 klick smör och koka i 170°C i 12 minuter. Upprepa med de andra fiskbitarna.