Ingredienser
| 6 torskfiléer (100-125 g) | |
| 7 msk mjöl | |
| 7 msk ströbröd | |
| 3 æg | |
| 50 g smör | |
| 1 knippe av dragon | |
| 75 g majonnäs |
Gör så här
-
Torka fiskbitarna med hushållspapper. Smaka av med salt och peppar. Vispa äggen i en skål.
-
Digital version: Doppa 2 torskfiléer i mjölet, sedan i ägget och täck i ströbröd. Lägg dem i din Easy Fry-korg. Toppa med 2 nypor smör och koka i FISH MODE i 12 minuter. Upprepa med de andra fiskbitarna.
-
Mekanisk version: Doppa 2 fiskfiléer i mjölet, sedan ägg och täck med ströbröd. Lägg dem i din Easy Fry korg. Toppa med 2 klick smör och koka i 170°C i 12 minuter. Upprepa med de andra fiskbitarna.