Ingredienser
| 4 kycklingfiléer | |
| 100 g ströbröd | |
| 60 g mjöl | |
| 3 ägg | |
| 2 msk. olja | |
| Salt | |
| Peppar |
Gör så här
-
Ta bort eventuellt fett från kycklingfiléer. Skär i bitar om ca 4 till 5 cm och krydda med salt och peppar
-
Förbered ingredienserna till ströbröd: Lägg äggen i en skål tillsammans med en nypa salt och peppar och vispa. Häll mjölet i en andra skål och ströbrödet i en tredje
-
Doppa nuggets i mjölet sen i äggen och slutligen i ströbröd. För ännu mer brödöverdrag, doppap nuggets i äggen och ströbröd en andra gång. Lägg dem i korgen på din Easy Fry & Grill och ringla över olivolja.
-
Digital version: Välj NUGGETS programmet och tillaga i 10 minuter, vänd dem halvvägs genom tillagningstiden. Mekanisk version: tillaga i 200°C i 10 minuter, vänd dem halvvägs genom tillagningstiden.