Ingredienser
4 | kycklingbröstfiléer |
1 | huvud romansallad |
2dl | krutonger (du kan köpa färdiga eller göra egna) |
1dl | riven parmesanost |
Olivolja | |
Salt och svartpeppar | |
Eventuellt lite färsk persilja eller basilika för dekoration | |
Dressing: | |
2dl | majonnäs |
2 msk | färskpressad citronsaft |
2 tsk | dijonsenap |
2 tsk | Worcestershiresås |
2 | vitlöksklyftor, pressade |
Salt och svartpeppar efter smak |
Gör så här
-
Starta programmet på din Optigrill
-
Krydda kycklingbrösten med lite olivolja, salt och svartpeppar.
-
När förvärmningen är klar så kommer din optigrill att pipa, lägg då in kycklingbröstfiléerna och låt programmet gå tills det är klart. Kontrollera att kycklingbröstfiléerna är genomstekta innan du tar bort dem från grillen.
-
Under tiden kycklingen grillas förbereder du salladen.
-
Dressing: Blanda majonnäs, citronsaft, dijonsenap, Worcestershiresås och pressad vitlök i en skål. Smaka av med salt och svartpeppar. Ställ åt sidan.
-
Tvätta och torka romansalladen. Bryt eller skär den i bitar och lägg den i en stor salladsskål.
-
Tillsätt krutonger till salladen och häll över hälften av den förberedda dressingen. Blanda väl så att salladen är jämnt täckt.
-
Lägg på kycklingen och strö över parmesanost över hela salladen.
-
Ringla resten av dressingen över kycklingen och salladen.
-
Om du vill kan du dekorera med lite färsk persilja eller basilika. Servera genast och njut av din härliga Caesar-sallad med grillad kyckling!
Vad tyckte du om receptet?