Köp stavmixer och se hur den revolutionerar för dig i köket.

Mixa soppor, puréer, pesto, eller varför inte imponera med en hemmagjord aioli?

Söker du en stavmixer?

Stavmixern Elite Mix kan användas till att blanda, mixa, och hacka. Snabbt och enkelt! Mixa barnmat, vispa grädde, eller till och med för att hacka nötter är några av de andra sakerna den klarar av galant. Stavmixer är ett köksredskap som gör att du kan mixa många saker samtidigt på enklast möjliga vis.

Det är slut med simglasögon när det är dags för lök-hackningen, kasta ned löken i stora bitar i en bunke eller en bägare och låt stavmixern Super Mix göra jobbet för dig.

Skapa nya lätta vanor i din matlagning med smarta verktyg. Med stavmixer kan du snabbt hacka grönsakerna i små bitar och ha dem är redo att blandas med resten av ingredienserna.

Du kommer snart att märka att det är svårt att låta bli att inte använda stavmixern när det är dags att laga mat. Den höga kvaliteten på stavmixrarna ser till att det blir lika hög kvalitet på matlagningen. Oavsett om vi pratar barnmat eller tre-rätters-middagen till helgen. På bara några sekunder så är du redo, så behöver ingen gå hungrig längre än nödvändigt.

Byta tillbehör och rengöra efter användningt

Ta loss mixerstaven och byt till andra tillbehör som passar modellen. För att göra tjusiga maränger, eller egenvispad majonäs, så behöver du en ballongvisp. Med ballongvispen som kommer med Quick Chef får du samma luftiga resultat som med en elvisp. Den klarar av att vispa upp ägg till tiramisu eller grädde till tårtan på några sekunder, och du får resultat som imponerar.

När du använt klart din mixer, oavsett vilket tillbehör du använt, så rekommenderar vi att du ska rengöra delarna direkt. Vissa delar sköljs enkelt rent under rinnande varmt vatten och andra delar går bra i diskmaskinen. Plocka isär dem från den motordrivna delen och följ de instruktioner som följde med för hur du lättast kan få rent dem.

Stor effekt i liten maskin

Välj mellan en hel del olika varianter. Köp de som de är rakt upp och ned eller satsa på de som säljs i set för att få alla tänkbara tillbehör du kan behöva. Precision Mix 2in1 blender and mixer, är en 2-i-1-stavmixer och blender med take-away-flaska. Den take-away-flaska som ingår är också behållaren som du kan blanda din smoothie i direkt för att ta loss och ta med dig på en gång. I förpackningen medföljer även en processor som krossar grönsaker på sekunder, en visp till äggvitor och en klassisk mixerbägare.

Kolla om den finns i lager nu, och börja spara tid.

Hitta bästa stavmixern för dig

Är du på jakt efter en stavmixer? Vi förstår varför! Med en stickmixer mixar du enkelt ihop allt från goda röror, såser och dressingar till barnmat, pannkaksmet, smoothies och maränger med minimal ansträngning. Hos oss på OBH Nordica hittar du flera olika sorters stavmixers. Vi har klassiska stavmixers i svart, vitt och rostfritt stål, men även set med stavmixer som ger dig något extra. Flera av våra stavmixerset kommer med en minihackare, perfekt för lökhacket. Dessutom ingår ofta en ballongvisp – byt ut det vanliga mixerskaftet mot vispen så vispar du äggvitor till marängen på ett kick. Smidigt va? Ta en titt på våra stavmixers här och välj den som passar dig bäst!