För snabba och smidiga resultat räcker inte kraften till. Det handlar även om knivbladen. Powelix-teknologin har utformats för att leverera enastående prestanda upp till 30 % snabbare.

Upplev skillnaden efter endast 30 sekunders blandning

Utan Powelix-blad vs. med Powelix-blad.

Vår Powelix teknologi erbjuder extremt slät och fin textur: inga klumpar eller bitar att tugga på! Upptäck perfekta blandningsresultat med våra Powelix blenders, matberedare och stavmixrar.

Fördelar med Powelix

Enkel blandning 

Våra blad är extremt slipade för att ge en enkel skärning och jämna resultat. Utan sl... Våra blad är extremt slipade för att ge en enkel skärning och jämna resultat. Utan slipning kan bladen inte skära lika bra, det tar längre tid att blanda och konsistensen blir inte lika fin och slät.

Blanda även de hårdaste ingredienserna

Skärvinkeln på våra blad har beräknats för att hitta den bästa kompromissen mellan sk... Skärvinkeln på våra blad har beräknats för att hitta den bästa kompromissen mellan skärprestanda och motståndskraft mot hårda ingredienser. Ju mindre skärvinkeln är desto bättre är skärverkan, men desto svagare är bladen. Den bästa skärvinkeln har kvalificerats till 23 grader för att tillåta både skärprestanda och bladens robusthet.

Enastående krämig konsistens

Bladens lutande form har utformats speciellt för att skapa den perfekta virveln och d... Bladens lutande form har utformats speciellt för att skapa den perfekta virveln och därmed "griper tag i" ingredienser. Detta matflöde låter alla ingredienser komma i kontakt med de vässade bladen och förvandlas sedan till en slät blandning.

Låt kreativiteten flöda

Förbered ett stort utbud av hälsosamma recept med en perfekt silkeslen konsistens var... Förbered ett stort utbud av hälsosamma recept med en perfekt silkeslen konsistens varje gång.

Powelix vs. Powerlix Life

Small-New Masterchop Powelix Logo.jpg
Styrkan på motorn är en viktig specifikation vid köp av en mixer, men även kvaliteten och formen på bladen. Powerlix bladteknologi säkerställer optimal skärvinkeln och utformning på bladen, därför kan Powelix bladteknologi i kombination med en kraftfull motor ge krämiga resultat varje gång.

Small-POWELIX_LOGO-DD944810_LM82AD10.jpg

Powerlix Life bladteknologi innebär att bladen också är Titanium belagda och varar upp till två gånger längre än vanliga Powelix-blad