OptiGrill - Servera grillat som ett proffs, året runt.

Med en bordsgrill så kan du få perfekt grillad mat varje dag, året runt. Vare sig det är vintergrillning på terrassen med snön hängandes i luften, eller i solskenet på sommaren, eller om det är grillning på hösten med trädens alla färger runtom. Du kan räkna med att alltid servera god grillad mat. Så låt inte vädret styra, låt magen göra det.

Hitta din grillglädje!

OptiGrill är vår smarta bordsgrill! Med en lättanvänd digital display och minst 6 förinställda program på våra grillar så blir det dessutom enkelt varje gång. Det finns förinställda lägen för bland annat hamburgare, fågel, panini, paprika, nötkött och fisk. Behöver du fler färdiga program så har vi en grill med 12 olika program, då har du även program för till exempel skaldjur, bacon, potatis och och tomat. För den som vill avancera lite i sin teknik så finns det också alltid ett manuellt program. Så ta fram dina favoriter och få ett perfekt resultat.

Med en grillyta på 600 cm² så passar det perfekt för 2-4 personer. Det finns även med 800 cm² om det ska grillas till ett större gäng, eller om du föredrar att grilla större stekar.

Flera av våra grillar har fått utmärkelsen bäst i test av Produktexperter. Kolla vad dem anger om produkten via vår hemsida. Där ser du även vilka som finns i lager, och tips: du hittar ofta leverans med fri frakt!

Njut av perfekt grillat kött - varje gång

Med en inbyggd sensor så mäts köttet tjocklek och temperatur och tid anpassas därefter. Oavsett hur du vill ha det grillat så löser du det ned OptiGrill. Givetvis kan du få den blodig, medium eller genomstekt, eller om du ville vara lite mer internationell i uttrycken; rare, medium eller well done.

Det fungerar även utmärkt att grilla korv, oavsett förprogrammerat läge eller inte. Så är du inte personen som vill packa väskan full och bära ved för att grilla på brasa längst in i skogen, ta fram din bordsgrill, sätt upp på bordet och börja grilla.

Istället för att vänta på sommaren för att äta dina favoriter så kan du äta dem året runt. eller testa lite nytt. Med våran recept-samling hittar du flera goda tips. Kolla OptiGrill+ på vår youtubekanal.

Pimientos de Pádron - det perfekta grilltillbehöret!

Du gör dessa goda snacks enkelt med OptiGrill. Använd manuella funktionen, 255 - 275 grader (röd) och grilla 3-4 minuter. Glöm inte flingsaltet!

Grill Everyday BBQ

Ska den användas varje dag så måste det vara lätt. Denna maskinen ger fantastiskt resultat med enkel hantering, både vid tillagning och efteråt. Gemensamt för alla våra OptiGrill bordsgrillar är att grillplattorna har non stick-beläggning, lutar för avrinning, är avtagbara och tål diskmaskin. Olja och fetter torkas lätt upp med papper efter användning och kastas i soporna, sen lägger du enkelt in delarna i diskmaskinen, och du behöver inte skölja av innan.

Upptäck nya OptiGrill Elite

Därför kan du grilla inomhus, året runt

Med Optigrill, en unik bordsgrill, får du utmärkta grillresultat varje gång. Passa på att grilla oavsett väder och säsong. OBH Nordicas Optigrill passar in i varje hem – även du som bor i lägenhet kan njuta av grillat och med Optigrill kan du grilla trots eldningsförbud!

Hur fungerar då Optigrill?
Optigrill har en automatisk sensor som känner av råvarnas tjocklek och antal bitar som ligger på grillen. Grillen justerar därefter automatiskt temperaturen och tillagningstiden. Med Optgrill kan du därför enkelt grilla kött till olika stekgrader. Grillen indikerar när ditt kött är rare, medium och well done. Förutom att bjuda dina gäster på kött till varje persons preferens kan du enkelt grilla kyckling, fisk, grönsaker och mackor. Vi har tagit fram grillar i olika storlekar och med olika extrafunktioner – välj bland originalet Optigrill, Optigrill + Snacking Tray och extra stora OptiGrill+ XL här. Hitta din grillglädje!