Vi strävar efter att vara en inspirerande del av ditt hem

Vi tror på produkter med stilren design som lever upp till kraven på nya smarta lösningar i vår vardag. Våra produkter är tillverkade med innovativ teknik och kvalitet, framförallt är våra produkter alltid utformade med tanke på användaren. 

Stavmixer

En stavmixer kan användas till mycket i köket. Den kan till exempel användas till att förbereda soppor, rotmos, hummus och puréer. I vårt sortiment har vi flera lätthanterliga stavmixers så att du enkelt kan kan mixa ihop en guacamole till fredagstacosen. 

Matberedare

Med en bra matberedare kan du hacka, skära, knåda, mixa och vispa med hjälp av dom olika tillbehören. Vi har olika modeller i sortimentet utformade efter dina behov i köket. Med OBH Nordica Double Force Digital matberedare kan du göra allt ifrån smoothies till pestos, såser och sallader. Den har en stor 3 liters skål och en 2 liters blenderkanna för mångsidig användning. Tack vare sina dubbla 1000-watts motorer och skarpt S-blad med titaniumbeläggning är den en kraftfull hjälpreda i köket. 

Kaffebryggare med kaffekvarn

Upplev smaken från färskmalet kaffe. OBH Nordica Grind Aroma kaffebryggare har en inbyggd kaffekvarn som brygger kaffet på färskmalda bönor. Du kan justera styrkan på kaffet och du kan välja om börnorna ska korn - mellan- eller finmalas. Kaffebryggaren har en 24 timmars timer så att du kan ha ditt kaffe färdigt på morgonen. 

Vi vill förenkla vardagen

Vi tror att du gillar design och smarta lösningar lika mycket som vi gör. Vi tror att du älskar förändring i färger form och utseende, som en del inredningen av ditt hem. Vi tror att du önskar innovativa lösningar för att göra vardagen lite enklare. Vi tror att du, på ett sätt är lite som oss. 

Behåll den naturliga smaken

Sous Vide är ett sätt att värmebehandla mat på utvecklat i Frankrike under 1970-talet och betyder "under vakuum". För att skydda köttet mot vatten och för att behålla smaken vakuumförpackas köttet. Efter vakuumförpackning värmebehandlas köttet i vattnet och därmed bibehåller maten viktiga näringsämnen under tillagningsprocessen.