Hoppa till innehållet

Styla dig snabbt och enkelt!

 

Magic Style Brush

TOOLS:

AC 2000 Hair Dryer
Magic Style Brush
 

SÅ HÄR GÖR DU:
Förbehandla håret med Volume Mousse som fönas in för volym och värmeskydd. Börja sedan stylingen i torrt hår. Sektionera bort överhåret och börja i underhåret.
Använd sedan valfri storlek på Magic Style Brush och rulla in en lagom stor hårdel på värmeborsten.
Se till att toppen ligger rak då håret rullas in, så att det blir ett fint avslut på formen. Håll kvar tills värmen gått igenom hårpassén och rulla sedan försiktigt ut igen, lämna locken för att svalna. Tryck in joniseringsknappen på Magic Style Brush för ett ännu glansigare resultat.
Gå igenom resten av håret på samma sätt. Då håret svalnat masseras hårbotten med hjälp av händerna och fingrarna för att lösgöra lockarna och skapa volym. Sedan touperas topparna lätt med fingrarna och frisyren fixeras med hjälp av Fixing Hairspray.

 

Slide Curler

TOOLS:

AC 2000 Hair Dryer
Slide Curler
 

SÅ HÄR GÖR DU:
Håret fönas med Smoothing Cream för glans och värmeskydd. När håret är torrt sätts det övre håret upp med clips och mindre sektioner formas, med början i underhåret.
Spraya sektionen med Fixing Hairspray för extra stadga och tvinna den bakåt. Snurra den sedan runt Slide Curler, också bakåt, håll i toppen och vänta på att hårdelen blir helt genomvarm. Tången hålls vertikalt. Snurra försiktigt ut och lämna för att svalna.
Jobba igenom hela håret på samma sätt, locka bort från ansiktet på båda sidor. Då allt hår har lockats och svalnat borstas det ut med hjälp av Detangling Brush.
Addera några droppar Argan Oil för glans och fin separation.

 

Volumaster

TOOLS:

AC 2000 Hair Dryer
Volumaster

SÅ HÄR GÖR DU:
Föna i Salt Water Spray för att få mer grepp i håret och för värmeskydd. Forma topparna något.
Till volymbehandlingen används Volumaster och en pinnkam. Ta ut ca 1 cm breda passéer i hela överdelen av håret och toupera i botten. Tryck sedan till med Volumastern mot hårbotten, bara en kort stund!
När allt hår i sektionen är volymbehandlat borstas touperingen ut med Detangling Brush och kvar finns den lätta krusning som ger volymen.

 

Locka håret

TOOLS:

AC 2000 Hair Dryer
Titanium Curling Iron

SÅ HÄR GÖR DU:
Förbehandla håret med Smoothing Cream som fönas in för glans och värmeskydd. Börja sedan stylingen i torrt hår.

Dela in håret med hjälp av clips, sektionera bort överdelen och börja locka i underdelen. Använd valfri storlek på Titanium Curling Iron och rulla in en hårdel som är lagom stor för tångens längd. Se till att toppen ligger slät inne i tången så att varje lock får ett fint avslut. Håll kvar tången tills värmen gått igenom hårsektionen, känn lätt med fingret för att avgöra detta. Rulla sedan ut hårdelen och öppna och stäng tångens klämma försiktigt för att få loss locken. Lämna den för att svalna, så att den fixeras i sin form.

Om håret är svårformat eller lätt mister sin form kan Fixing Hairspray användas på varje hårdel innan tången sätts till.
Fortsätt på samma sätt genom hela håret och då alla lockar är klara och har svalnat, separeras de med fingrarna för att få rätt look. Fixera med Fixing hairspray.

Produkten har lagts i kundvagnen