Hårfön
Återskapa salongslooken

Hårfön

Letar du efter den perfekta hårtorken för att ta hand om ditt frissiga, lockiga eller raka hår? Oavsett frisyr så har vi ett sortiment av hårtorkar ger dig salongslooken och ett professionellt resultat hemma.

Vårda ditt hår på djupet

Vårda ditt hår på djupet

Hårfönen är utformad för att torka håret, jobba upp volym och stimulera ny hårväxt – samtidigt! Med en avancerad BLDC-motor på 2 000 watt, som tillåter precisa inställningar och kontrollerade och kraftfulla luftflöden, är den här hårfönen extremt flexibel och effektiv. 

Återskapa salongslooken

Letar du efter den perfekta hårtorken för att ta hand om ditt frissiga, lockiga eller raka hår? Oavsett frisyr så har vi ett sortiment av hårtorkar ger dig salongslooken och ett professionellt resultat hemma. Välj mellan ett antal alternativ, inklusive modeller som är lätta och lätta att transportera. Vi har allt från en enkel resemodell till joniserande professionella hårtorkar. 

Köp travel hair dryer till resan

Köp travel hair dryer till resan

Vi har flera modeller anpassade för resa. Dem är lätta att vika ihop och lätta i vikt. Alla känner säkert igen sig att ha stått på ett hotellrum och försökt blåsa håret med hotellens hårfönar och stått i minst 3 gånger så lång tid som det tagit hemma. Med våra Björn Axén Tools Flow Travel Hairdryer har du bättre effekt och får håret torrt mycket snabbare.

Dessa hårtorkar är dessutom de i vårt segment som ligger lägst i pris, men du får mycket funktion i en billig hårfön

Rätt teknik med tips från proffsen

Björn Axén Tools by OBH Nordica är utvecklat för du ska kunna använda verktygen både i din vardag och i professionell användning. Utforska serien från Björn Axén som har kunskap utvecklat sen 60-talet för perfektion. Med olika hastigheter, turbo och tillbehör så kan det vara skönt att veta att du kan få stylingtips från frisörer hos Björn Axen oavsett om du vill ha mer volym eller bara ett slätt fint och fräscht hår. Kolla våra videos på vår hemsida eller besök vår youtube-kanal.

Prova hemma 100 dagar

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2022-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer