Varmluftsborstar & värmeborstar

Hitta din nästa favorit! Här finns både hot air stylers och värmeborstar.

Hitta ditt stylingverktyg

Vill du få till samma känsla som på frisörsalongen? Vill du ha rikligt med volym? Är du ofta stressad och hinner inte lägga mycket tid på din styling? Om svaret är ja på ovan, så har du kommit rätt. Upptäck vårt utbud av värmeborstar och varmluftsborstar och lär dig vad som skiljer dem åt (skrolla längst ned, där förklarar vi skillnaden!). Välj modell och storlek beroende på önskat resultat samt längd på ditt hår.

Styla håret med varmluftsborste

Air Styler Professional från Björn Axén Tools är perfekt för att styla en page, locka håret eller sätta sista finishen!

Varmluftsborste med keratin

Snygga Keratin Care Hot Air Styler har två olika borsthuvuden och är infuserad med keratin, så du kan styla ditt hår med omtanke!

Magic Style Brush - Everyday Magic

Unna dig lite everyday magic - naturligt lockigt fall med maximalt lyster. Flerfaldigt prisbelönta Magic Style Brush är den smarta kombinationen av rundborste och locktång och finns i storlekarna 30 mm, 38 mm och 45 mm.

Se hur Magic Style Brush fungerar

Varmluftsborste VS värmeborste

Vad är egentligen skillnaden på en varmluftsborste och en värmeborste? Vi märker att många blandar ihop dessa två och vi kan förstå likheten. Läs vidare så reder vi ut förvirringen.

Vad är en varmluftsborste?
En varmluftsborste, även kallad hot air styler, är en styler som enklast kan beskrivas som en rundborste med fönfunktion. Varmluftsborsten blåser alltså ut varm luft och borsthuvudet finns i olika former för att kunna styla håret rakt, vågigt och lockigt med minimal ansträngning. De flesta av våra varmluftsborstar kommer med flera utbytbara borsthuvuden. Välj en riktigt bra varmluftsborste med flera borsthuvuden så kan du använda din varmluftsborste till det mesta! Kanske det bästa med varmluftsborste är att du kan använda den i både torrt och fuktigt hår.

Vad är en värmeborste?
Till skillnad från varmluftsborsten passar värmeborsten inte fuktigt hår. Den blåser heller inte ut någon varm luft, utan en värmeborste är snarare en varm rundborste (därav värmeborste). Precis som en varmluftsborste finns det värmeborstar med olika stora borsthuvuden och vi har tagit fram vår prisbelönta Magic Style Brush, en värmeborste som du enkelt skapar magi med. En värmeborste är alltså bäst för mycket volym, böljande lockar och vågor och med Magic Style Brush får du frisörkänslan med hem. Vi har även värmeborstar som passar utmärkt till rakt hår, så istället för plattång och hårborste kan du använda en rak värmeborste. Kolla till exempel in vår sladdlösa värmeborste Brush & Go!