Hitta bästa plattången

Plattången är ditt bästa verktyg för att få ett platt hår som håller länge. Men med en riktigt bra plattång kan du även skapa stora voluminösa lockar och styla toppar, längder och lugg – helt enkelt göra just din frisyr. Hos oss på hittar du plattänger från vårt eget märke OBH Nordica och serien Artist, men även plattänger från Björn Axén tools by OBH Nordica. Vi har allt ifrån små och prisvärda plattänger till mini plattång, plattång med 3 m lång sladd och professionella, avancerade plattänger.

Björn Axén Tools

Ultimate experience plattång

Det är få saker som kommer i närheten av den fräscha och berusande känslan man får när man lämnar hårsalongen. Nu kan du uppnå samma härliga känsla hemma med plattången Ultimate Experience! Denna enastående plattång kommer att revolutionera din skönhetsrutin. Tack vare den innovativa tekniken, den keramiska mineralbeläggningen och extremt snabba uppvärmningstiden blir morgonrutinen lättare, snabbare och skonsammare.

Köp här

Ultimate experience plattång

Inbyggda 3D plattor

Ultimate experience plattång har 3D plattor som flyttar sig efter trycket från din ha... Ultimate experience plattång har 3D plattor som flyttar sig efter trycket från din hand. Det gör att du får en mer skonsam plattning och inte lika mycket slitage eftersom 3D plattorna gör att du drar mindre i håret. Den smarta tekniken gör istället att plattången glider smidigt genom håret vid användning.

Thermocontrol

Ultimate experience plattång är utrustad med Thermocontrol som ger en jämn och fin vä... Ultimate experience plattång är utrustad med Thermocontrol som ger en jämn och fin värmefördelning över hela plattan, håret värms på ett mer skonsamt sätt som kräver lägre temperaturer och det blir mindre slitage på håret.

Fem temperaturlägen

Plattången har en extremt snabb uppvärmningstid på 25 sekunder och fem temperaturläge... Plattången har en extremt snabb uppvärmningstid på 25 sekunder och fem temperaturlägen som spänner från låga 120 grader upp till max 200 grader, vilket gör att du kan styla och fixera alla hårtyper med en perfekt och hållbar finish. Detta innebär att plattången klarar av att styla tjocka och bångstyriga hårtyper, samt tunnare och sprödare hår och samtidigt ligga under den gräns som ger håret irreversibla skador.

Keramisk mineralbeläggning

Plattorna har keramisk mineralbeläggning för en mer skonsam användning som samtidigt ... Plattorna har keramisk mineralbeläggning för en mer skonsam användning som samtidigt tillför en enastående glans och ett bra glid genom håret. Det resulterar i en följsam och behaglig plattning.

Björn Axén by OBH Nordica, stay professional

Utforska serien från Björn Axén. Kunskap utvecklat sen 60-talet för perfektion.
Få stylingtips från frisörer hos Björn Axen som visar dig deras teknik , kika på vår hemsida eller besök vår youtubekanal för tips på hur du får de perfekt raka topparna.

Sladdlös plattång?

Japp, det är sant. Du laddar plattången via USB! Perfekt till gymmet, resan, jobbet, eller helt enkelt när du är på språng - Straight & Go!

Plattänger för rakt och lockigt hår

Våra plattänger är utformade för att passa din hårtyp. Med hjälp av keramiska plattor så får du en skonsammare hårvård, och du får en fin och fräsch finish på ditt hår. Glöm inte att det är viktigt att använda värmeskydd innan, för extra skydd av ditt hår.

Våra plattänger

Få rakt eller lockigt hår med våra olika modeller av plattänger. Hos oss på hittar du plattänger från vårt eget märke OBH Nordica och serien Artist, men även plattänger från Björn Axén tools by OBH Nordica.

Våra plattänger med rundade kanter är perfekt för att locka ditt hår. Plattången, eller en straightener som det också kallas,  är därför ett av de mest mångsidiga skönhetsverktygen du kan äga. Från raka toppar till stora luftiga lockar till en romantisk 70-tals gardinlugg. Vi har alla vår favorit och med snabb uppvärmning så blir du klar på nolltid.

Smarta lösningar som underlättar för dig

Vet du att du är personen som glömmer plattan på, nyckeln i dörren eller att släcka alla lampor innan du går hemifrån. Då är plattänger med automatisk avstängning det säkra köpet som kommer passa perfekt för dig. Det är alltid en sak mindre som du behöver oroa dig för.

Roterande sladd, lås och långa strömkablar är några andra funktioner bland vårt stora urval av tänger. Välj den tång som passar dig bäst så kan du vara säker på att det köpet ger dig ditt bästa resultat.

Vill du att det ska gå enkelt att välja när du ska göra dig i ordning, gör det inte svårare än vad det är. Ha friheten att skifta mellan olika tillbehör för att få olika funktioner. Från vågtång till plattång till locktång, då behöver du bara byt delen längst ut på tången, och styla håret som ett proffs.

Hitta bästa plattången

Plattången är ditt bästa verktyg för att få ett platt hår som håller länge. Men med en riktigt bra plattång kan du även skapa stora voluminösa lockar och styla toppar, längder och lugg – helt enkelt göra just din frisyr. Hos oss på hittar du plattänger från vårt eget märke OBH Nordica och serien Artist, men även plattänger från Björn Axén tools by OBH Nordica. Vi har allt ifrån små och prisvärda plattänger till mini plattång, plattång med 3 m lång sladd och professionella, avancerade plattänger. Vi vet att olika hår kräver olika plattänger. Därför har vi plattänger med justerbar temperatur så du kan välja en värmegrad som inte blir skadlig (tänk tunnare hår = lägre temperatur och glöm inte värmeskyddet!). Vi har även plattänger med extra breda plattor som passar dig med tjockt och långt hår. Vill du locka håret med plattång är en plattång med rundade kanter ditt bästa val. Vilken plattång väljer du?

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2022-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer