Styla håret med plattång

Hitta bästa plattången för platt & lockigt hår

Våra plattänger

Plattången är ditt bästa verktyg för att få ett platt hår som håller länge. Varför inte använda plattången till att få till stora lockar med mycket volym? Bara du och fantasin sätter gränserna! Upptäck vårt sortiment att plattångar och välj din favorit.

Styla tjockt & långt hår?

Extra breda plattor gör Straight & Curl Wide perfekt för dig med tjockt och långt hår!

Sladdlös plattång?

Japp, det är sant. Du laddar plattången via USB! Perfekt till gymmet, resan, jobbet, eller helt enkelt när du är på språng - Straight & Go!

Hitta bästa plattången

Plattången är ditt bästa verktyg för att få ett platt hår som håller länge. Men med en riktigt bra plattång kan du även skapa stora voluminösa lockar och styla toppar, längder och lugg – helt enkelt göra just din frisyr. Hos oss på hittar du plattänger från vårt eget märke OBH Nordica och serien Artist, men även plattänger från Björn Axén tools by OBH Nordica. Vi har allt ifrån små och prisvärda plattänger till mini plattång, plattång med 3 m lång sladd och professionella, avancerade plattänger. Vi vet att olika hår kräver olika plattänger. Därför har vi plattänger med justerbar temperatur så du kan välja en värmegrad som inte blir skadlig (tänk tunnare hår = lägre temperatur och glöm inte värmeskyddet!). Vi har även plattänger med extra breda plattor som passar dig med tjockt och långt hår. Vill du locka håret med plattång är en plattång med rundade kanter ditt bästa val. Vilken plattång väljer du?