Upptäck Artist

Hårstylingverktyg för alla personligheter!

Vi kallar det Artist

Artist är vårt sortiment av kreativa och inspirerande hårstylingverktyg - med funktioner för alla hår och varje personlighet. För att tillfredsställa din kreativitet, din stil och din nyfikenhet. Du är Artisten!

Styla håret med omtanke.

Sladdlös plattång?

Japp, det är sant. Du laddar plattången via USB! Perfekt till gymmet, resan, jobbet, eller helt enkelt när du är på språng - Straight & Go!

Sladdlösa Straight & Go

...är dessutom så liten att den enkelt får plats i handväskan. Styla håret var du än befinner dig!

Föna håret med omtanke.

Hårfönen Keratin Care är både snygg, kraftfull & skonsam mot håret. 

Framhäv din stil med Artist.

Skapa massor av små, väldefinierade lockar med Curlstick! Välj att låta lockarna vara väldefinierade eller borsta ut för dem för att få till ett glammigt svall.

På språng?

Med Artist är det lätt att styla håret när du är på språng.

Stylingverktyg för alla hår

På OBH Nordica tycker vi att det ska vara enkelt och kul att styla ditt hår. Därför har vi tagit fram en serie kreativa och inspirerande hårstylingverktyg – med funktioner för alla hår, stilar och personligheter. Vi kallar det Artist. Oavsett om du söker en ny hårfön, locktång, plattång, varmluftsborste eller värmeborste kan du hitta din nya favorit här. Här finns allt från stora, kraftfulla hårfönar till smarta hot air stylers och sist men inte minst en sladdlös plattång som du laddar via USB-port! Sladdlösa plattången Straight & Go får lätt plats i väskan och är perfekt till gymmet, resan eller jobbet. Upptäck dina favoriter från Artist och släpp loss din kreativitet!