Minimera svinnet och laga alltid mat med färska, fina ingredienser.

Med våra vakuumförpackare kan du marinera, förvara och tillaga sous vide. Detta gör ditt liv enklare i köket. Lägg din mat i en vakuumpåse, fäst den på vakuumförpackaren, justera inställningar vid behov och sen är det klart. Med hjälp av en vakuumförpackare så får du längre hållbarhet på dina livsmedel. Förutom att det förlänger livsmedlens längd så bibehåller det även smak, så att laga middag på överblivna ingredienser i kylen har aldrig smakat bättre.

Det bästa är att det såklart fungerar lika bra med både fuktiga och torra matvaror. Du kan förpacka alltifrån grönsaker till fisk till kött, men även nötter, havre och andra torrvaror. Förslut påsen och lägg undan till förvaring. Dagarna där du behöver kasta matvaror är räknade.

Syre påskyndar nedbrytning av mat men när du vakuumförpackar så drar din maskin ut det mesta av luften ut och på så sätt håller det längre. Se bara till att fortsätta förvara i rätt temperatur. Vakuumförpackning bevarar matens färskhet upp till 5 gånger längre, så ingen mer trött avocado på mornarna eller torkade citrusfrukter i kylen.

Många återförsäljare erbjuder snabb leverans och fri frakt, så vad väntar du på? Bevara maten längre med en foodsaver.

Sous Vide

Sous vide är franska och betyder under vakuum. Sous vide tillagningen kom redan på 1970-talet och har hittat in till de svenska köken och blivit stort de senaste åren. Metoden innebär att maten tillagas i en vakuumpåse och att maten ligger i denna förpackning när den sänks ned ett vattenbad eller ångugn. När du lagar med sous vide så avdunstar inget av vätskan eller reduceras,, utan allt stannar i förpackningen. Yttemperaturen blir densamma som insidan av det du tillagar och du får ett saftigt resultat.

Du behöver inte vara teknisk i köket för att laga sous vide, med rätt verktyg så blir jobbet gjort åt dig. Så med andra ord kan du enkelt servera mat en exceptionell middag hemma i ditt egna kök.

Se våra sous vide cirkulatorer och varmbad här 

1000.gif

Förpacka och förvara för att behålla smak och näring, eller marinera mera i våra smarta påsar

Den täta förslutningen gör att du kan njuta av dina frysta och kylda livsmedel långt efter deras normala utgångsdatum. Våra påsar fungerar bra både i skafferiet, frysen och i kylskåpet. I frysen skyddar plasten i påsen mot frostskador så att du själv kan välja när det är dags att ta fram den överblivna lasagnen.
 
Påsarna är speciellt framtagna för att kunna användas i alltifrån mikrovågsugn till sjudande vatten, vilket är perfekt vid uppvärmning av mat. Påsarna kan även återanvändas, och tål maskindisk. Så var inte orolig, det är ingen engångsplast som används här inte. Förutom det startpaket med påsar som följer med vid köp av maskin, så säljs påsarna vid sidan om som ett tillbehör om det ändå skulle behövas fler. De finns i olika storlekar och passar i alla våra vakuumförpackare. Välj mellan liten och stor påse beroende på vad det är som ska förpackas eller marineras. Tack vare vakuumförpackningen och att påsarna är så täta så blir hållbarheten så mycket längre än om du bara lagt undan i vanliga plastpåsar och knutit om. Du behåller även smak och näringsämnen i maten när du drar ur luften i påsen och vakuumförpackar.
 
Du kan marinera direkt i påsarna. Enklare än så blir det inte för att vara redo till grillen. Det är inte bara om sommaren en kan grilla, vi lovar att det är lika gott under de andra årstiderna. Lite god lax, säsongsfärska grönsaker, eller kycklingklubbor med en härlig sallad. Om du behöver lite inspiration så titta på våra videos med OBH Nordic food sealers, som du hittar på vår hemsida eller vår youtube-kanal.

Köp storpack, fördela och spara. En bra investering.

Banner_VCSV.jpg

Du kan använd maskinen flera gånger utan paus så gör storköp till en enkel affär. Extra smart, speciellt i perioder där det kanske är mycket att göra och tiden är knapp. Dela till exempel upp osten i bitar och förpacka den delen som du inte ska äta av nu, eller samma sak vid köp av storpack köttfärs, fördela, förpacka och frys in.

Vi har flera olika modeller att välja på för olika budget, men du kan räkna med samma smarta funktion, och alltid slimmad design. Med de smarta påsarna så kan du sen kyla in, frys ned eller lägg undan i skafferiet.

Våra smarta påsar är de perfekta behållarna för att vakuumförpacka livsmedel så att de håller sig fräscha längre. Varje påse är läckagesäker och idealisk för förvaring av mat. När det är dags att laga mat kan du öppna påsarna och använda dem som marineringskärl. Luftflödestekniken i våra smarta påsar gör att maten kan andas medan den marineras. Det är ett utmärkt sätt att ge smaker, producera mört kött eller torra nötkött hemma.
 
Alltid minst 2 års garanti.