En grillad smörgås, bara minuter bort

Panini, toast eller grillad smörgås. Kärt barn har många namn men med en smörgåsgrill så är en god grillad smörgås din på nolltid. Välj bland de olika modellerna. En god grillad macka är perfekt till frukost, mellanmål eller som tillbehör till en god soppa om du vill ha något lite matigare vid sidan om.

Få den smörgås du längtar efter, precis som du vill ha den. En varm och mjuk inre del rostar brödet medan en varm, stängd yttre del bränner din smörgås så att den blir krispig och brun på utsidan och varm och mjuk på insidan. Inga fler kalla eller brända smörgåsar. Låt dina vänner använda sina plana ytor för att laga bacon eller ägg medan du njuter av din krispiga, mjuka smörgås.

Chili cheese toast?

Om du gillar ost så rekommenderar vi dig att göra världens enklaste chili cheese toast. Bred på ett lager färskost, lägg på ostskivor av din favoritost och några skivor inlagd jalapeno och sen rosta. bland är det enkla det godaste dock, och då gör du en klassiker med ost och skinka. Det behöver inte vara svårare än så, och oavsett vilken du väljer så är det en vinnare, vi lovar. Glöm inte smöra brödet så det blir extra god smak och bra frasighet.

Bordsgrill för de bröd som kräver stor grillyta

Smörgåsgrill för att grilla paninis, croissant eller surdegsbröd?  Då ska du helt klart välja att köpa en öppen smörgåsgrill som har större grillplattor och stor grillyta där du inte är begränsad.

Onyx kan användas till de flesta sorters bröd, så skapa din egen favorit. Välj det bröd du vill ha, och hur tjockt du vill ha det, och lägg det sedan på plattorna. Kläm ihop den och invänta din perfekt rostade smörgås på bara några minuter. Plattorna har en non-stick-beläggning och är enkla att rengöra med varmt vatten efter användning.

Fyll, grilla och njut!

Med kompakta Crispy grillas mackorna snabbt. Vad fyller du din nästa med?

Snäckformade plattor håller fyllningen på plats

Flera av våra smörgåsgrillar, såsom favoriten Snack Black, har snäckformade plattor så din goda fyllning inte ramlar ut när du gillar. Smart va? 

Smörgåsgrillar för alla

Hur gott är inte varma mackor? Och varationerna är oändliga! Med en smörgåsgrill i köket gör du varma mackor på några minuter. Vi har tagit fram flera smörgåsgrillar för att du ska kunna hitta just din blivande favorit.
Missa inte vår Sandwich Maker 2-in-1 som har två olika slags plattor och passar alla sorters bröd. En liten och smart variant är Crispy, som har snäckformade plattor. Det förhindrar att din goda fyllning ramlar ut medan du grillar.

Ta en titt här på sidan med våra smörgåsgrillar och se vilka återförsäljare du kan handla din smörgåsgrill hos direkt. Vi lämnar dig på återseende med ett par sjukt goda kombinationer att testa i din nästa grillade smörgås:
1. manchego och grillad paprika, 2. avokadosmör och gula tomater, ruccola och havssalt, 3. mozzarella, kantareller och färsk timjan. Happy snacking!