Smarta funktioner som underlättar

De flesta av våra brödrostar är försedda med en så kallat smulbricka, så det är lätt att ta ut och slänga de smulor som trillat ned. En del har även inbyggda bullräcken så du kan rosta extra många mackor samtidigt men låta de som inte ska ätas direkt, ligga, och hålla sig varma. Eller låta brödet tina mellan varven innan du kör igen.

En brödrost för varje kök

Rostat bröd är en klassiker i många svenska kök. Det är gott och det går snabbt! Och handen på hjärtat, vem har inte tagit hjälpt av brödrosten när middagsplaneringen inte fått plats i vardagspusslet? Det går ju faktiskt att göra så mycket mer än bara en rostad skiva med smör och ost (fast hur gott är inte det?). En brödrost är lite som en vattenkokare - den fyller en huvudfunktion men nu för tiden finns flera olika finesser och med olika design finns det en brödrost för varje kök!
Vi vågar påstå att vi har en brödrost för alla. För det lilla köket passar en brödrost med plats för två brödskivor utmärkt - kolla in vår omtyckta Manhattan som finns i flera fina färger, eller snygga Legacy-brödrosten som har hela 6 olika temperaturinställningar för den perfekta rostmackan. Manhattan finns dessutom med plats för 4 brödskivor, perfekt för familjen! Vill du göra lite mer än en vanlig rostmacka tipsar vi om Element. Elements breda form gör att den också passar bröd som baguette och ciabatta, och på Elements ställ kan du värma på korvbröd och croissants!