Airfryer lagar maten

så att du kan göra annat under tiden. Medan friteringen pågår kan du umgås, vila, städa undan, ta ett träningspass hemma eller varför inte jobba klart den sista delen av dagens arbete? Och sedan känna doften av vällagad mat som är redo att serveras, och som du kan enklare njuta av med gott samvete.

Easy Fry & Grill 3in1 Steam+

Spara upp till 65% energi

Den ultimata air fryern med stor kapacitet och multifunktioner för bästa resultatet. Denna air fryer kommer underlätta din vardag och göra dig till hjälte i köket. Du kommer laga godare och nyttigare mat på kortare tid. Den har 3in1funktion och friterar, grillar och ångar med hjälp av varmluft vilket bevarar näring och smak i råvarorna. Genom modern teknik hettar den upp och cirkulerar varmluft med en kraftfull fläkt i hög fart.

Köp här

Easy Fry & Grill 3in1

3-i-1 air fryer, grill och ångkokare

friterar, grillar och ångar med hjälp av varmluft vilket bevarar näring och smak i rå... friterar, grillar och ångar med hjälp av varmluft vilket bevarar näring och smak i råvarorna. Genom modern teknik hettar den upp och cirkulerar varmluft med en kraftfull fläkt i hög fart. När den heta luften roterar snabbt skapas kraftig tillagningseffekt vilket gör att maten får en friterad smak utan att olja behöver användas. Resultatet blir en perfekt krispig yta och en mör och mustig insida.

Förinställda program

För att underlätta finns 7 förprogrammerade program för tillagning av krispiga pommes... För att underlätta finns 7 förprogrammerade program för tillagning av krispiga pommes frites, nuggets, kyckling, pizza, kött, fisk och dessert. En tydlig digital panel med touchscreen är användarvänlig och gör det enkelt att manövrera mellan de olika tillagningssätten.

XL kapacitet 6,5 L - perfekt för 8 portioner

Denna air fryer har XXL kapacitet på 6,5L och passar för ett större familjehushåll. U... Denna air fryer har XXL kapacitet på 6,5L och passar för ett större familjehushåll. Upp till 8 portioner kan tillagas. Air fryern har många extra funktioner, allt för att underlätta i köket.

Behöver ingen förberedelse eller förvärmning

60 minuters timer och larm som varskor när maten är färdig eller bör skakas och är lä... 60 minuters timer och larm som varskor när maten är färdig eller bör skakas och är lätt att rengöra, alla avtagbara delar kan diskas i diskmaskin.

Tydlig digital panel med touchscreen

Touchscreen som gör det enkelt att manövrera mellan de olika tillagningssätten

Förinställda program

Förenkla matlagningen och välj en varmluftsfritös med förinställda program. Med EASY fry deluxe får du 8 förinställda program på en LED-touchpanel. Fritösen har en inställbar temperatur från 80°C till 200°C och en timerfunktion upp till 60 minuter. Delarna på fritösen är avtagbara och diskmaskinssäkra för enkel rengöring. 

Kapacitet för 8 portioner

Välj en airfryer med större kapacitet om ni är ett större hushåll. Med Airfryer Easy Fry XXL  kan du med dess stora kapacitet på 5,6 liter varmluftsfritera potatis, grilla kyckling eller baka muffins till hela familjen. Airfryer Easy fry XXL har en ditigal kontrollpanel med åtta färdiga program för att förenkla matlagningen. 

 

Liten och kompakt

Är ni bara två personer i hushållet eller har lite plats? Välj då en lite mindre varmluftsfritös. Airfryer Easy Fry Compact Digital är lätt att förvara med sin kompakta design. En smidig aifryer som passar för mindre hushåll med sin kapacitet på 1,6 liter. Fritösen har 6 förinställda program som du enkelt navigerar på en digital display samt att den är enkel att rengöra.