Förinställda program

Förenkla matlagningen och välj en varmluftsfritös med förinställda program. Med EASY fry deluxe får du 8 förinställda program på en LED-touchpanel. Fritösen har en inställbar temperatur från 80°C till 200°C och en timerfunktion upp till 60 minuter. Delarna på fritösen är avtagbara och diskmaskinssäkra för enkel rengöring. 

Kapacitet för 8 portioner

Välj en airfryer med större kapacitet om ni är ett större hushåll. Med Airfryer Easy Fry XXL  kan du med dess stora kapacitet på 5,6 liter varmluftsfritera potatis, grilla kyckling eller baka muffins till hela familjen. Airfryer Easy fry XXL har en ditigal kontrollpanel med åtta färdiga program för att förenkla matlagningen. 

 

Liten och kompakt

Är ni bara två personer i hushållet eller har lite plats? Välj då en lite mindre varmluftsfritös. Airfryer Easy Fry Compact Digital är lätt att förvara med sin kompakta design. En smidig aifryer som passar för mindre hushåll med sin kapacitet på 1,6 liter. Fritösen har 6 förinställda program som du enkelt navigerar på en digital display samt att den är enkel att rengöra.